Postet nga: vlastimir gjorgjeviq

Arsyet përse Vlastimir Gjorgjeviq po kërkon lirim të parakohshëm nga burgimi

Me 19 korrik 2019 është bërë i qasshëm për publikun versioni i kërkesës së Vlastimir Gjorgjeviqit, i dënuar nga Gjykata e Hagës për krime ...

20 vjet nga vrasja e vëllezërve Bytyqi, ende asnjë i dënuar

Në mesin e mijëra personave të vrarë gjatë luftës në Kosovë janë edhe vëllezërit Bytyqi, tre shqiptarë nga Prizreni me shtetësi amerikane të cilët ...

Vlastimir Gjorgjeviq, zyrtari serb i përfshirë në operacionin për fshehjen e krimeve të kryera në Kosovë

Ish-zyrtarit të rangut të lartë të Ministrisë së Brendshme serbe Vlastimir Gjorgjeviq mund t’i jepet lirim i parakohshëm më vonë këtë muaj nga burgu në Gjermani, ku ...

Peticioni kundër lirimit të Vlastimir Gjorgjeviqit u dërgohet MIKT-së dhe autoriteteve gjermane

Një peticion i nënshkruar nga 2.363 njerëz, iniciativë e filluar nga familja e tre vëllezërve Bytyqi, të vrarë nga forcat serbe, i është dërguar sot presidentit ...

Shoqatat e familjeve të personave të zhdukur kundër lirimit të parakohshëm të Vlastimir Gjorgjeviqit

Informacioni për mundësinë e lirimit të parakohshëm nga burgu të Vlastimir Gjorgjeviqit, të dënuarit për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit gjatë luftë...

Familja Bytyqi apelon të nënshkruhet peticioni për të kundërshtuar lirimin e Vlastimir Gjorgjeviqit

Vlastimir Gjorgjeviq, i dënuar për krime kundër njerëzimit gjatë luftës në Kosovë, po kërkon lirim të parakohshëm nga burgu.

Familja Bytyqi i bën thirrje Thaçit e Vuçiçit ta parandalojnë lirimin nga burgu të Vlastimir Gjorgjeviqit

Familja e tre vëllezërve Bytyqi të vrarë nga forcat serbe pas përfundimit të luftës, para disa ditëve ka filluar një fushatë si thirrje për ...

Familja Bytyqi nis fushatën për të bllokuar lirimin e parakohshëm të Gjorgjeviqit

Familja Bytyqi sot ka filluar një fushatë si thirrje për kundërshtimin e lirimit të parakohshëm nga burgimi të Vlastimir Gjorgjeviq.