Postet nga: familja bytyqi

Arsyet përse Vlastimir Gjorgjeviq po kërkon lirim të parakohshëm nga burgimi

Me 19 korrik 2019 është bërë i qasshëm për publikun versioni i kërkesës së Vlastimir Gjorgjeviqit, i dënuar nga Gjykata e Hagës për krime ...

Kongresi Amerikan miraton rezolutë për zbardhjen e vrasjes së vëllezërve “Bytyqi”

Komiteti i Punëve të Jashtme i Kongresit të SHBA-ve javën e kaluar e kaloi një rezolutë ku thirrej për zbardhjen e vrasjes së tre vëllezërve ...

20 vjet nga vrasja e vëllezërve Bytyqi, ende asnjë i dënuar

Në mesin e mijëra personave të vrarë gjatë luftës në Kosovë janë edhe vëllezërit Bytyqi, tre shqiptarë nga Prizreni me shtetësi amerikane të cilët ...

Peticioni kundër lirimit të Vlastimir Gjorgjeviqit u dërgohet MIKT-së dhe autoriteteve gjermane

Një peticion i nënshkruar nga 2.363 njerëz, iniciativë e filluar nga familja e tre vëllezërve Bytyqi, të vrarë nga forcat serbe, i është dërguar sot presidentit ...

Familja Bytyqi apelon të nënshkruhet peticioni për të kundërshtuar lirimin e Vlastimir Gjorgjeviqit

Vlastimir Gjorgjeviq, i dënuar për krime kundër njerëzimit gjatë luftës në Kosovë, po kërkon lirim të parakohshëm nga burgu.

Familja Bytyqi i bën thirrje Thaçit e Vuçiçit ta parandalojnë lirimin nga burgu të Vlastimir Gjorgjeviqit

Familja e tre vëllezërve Bytyqi të vrarë nga forcat serbe pas përfundimit të luftës, para disa ditëve ka filluar një fushatë si thirrje për ...