Postet nga: Violeta Husaj Rugova

Sa vjet burg do t'i mbajë Shaban Gogaj në rast se i vërtetohet dënimi?

7 vjet e 6 muaj është dënim me burg i janë shqiptuar Shaban Gogajt për vrasjen e Agonis Tetajt në kompaninë “Gogaj AG” në vitin 2018.

Sot Gjykata pritet të vendosë ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Gjykata e Pejës pritet të marr vendimin ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në lokalin “Gogaj AG”.

Përfundon rigjykimi ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Në Gjykatën e Pejës është mbajtur seanca e fundit e rigjykimit të rastit të vrasjes së Agonis Tetajt për të cilën akuzohet Shaban Gogaj, ndërsa ...

Bashkëshortja e Agonis Tetajt e kundërshton kërkesën pasuroro-juridike të parashtruar nga mbrojtësi i viktimave

Bashkëshortja e Agonis Tetajt është shprehur se nuk qëndron prapa kërkesës për dëmshpërblim në vlerë prej 628 mijë euro e cila ishte parashtuar nga ...

Vrasja e Agonis Tetajt, fjalët e fundit të palëve në gjykim

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018, Shaban Gogaj së bashku me Isuf Cacajn janë ulur në bankën e të akuzuarve edhe një herë tjetër ...

Bashkëshortja e Agonis Tetajt kërkon 628 mijë euro dëmshpërblim

Bashkëshortja e të vrarit Agonis Tetajt, Albesa Cacaj përmes mbrojtësit të viktimave, Luan Mehmetaj ka kërkuar dëmshpërblim 628 mijë euro.

Vrasja e Agonis Tetajt, të akuzuarit Cacaj i revokohet pranimi i fajësisë për armëmbajtje pa leje

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në kompaninë “Gogaj AG”, Shaban Gogaj dhe i akuzuari për armëmbajtjes pa leje, Isuf Cacaj u paraqitën ...

Mungon gjyqtari për shkaqe familjare, nuk mbahet seanca për vrasjen e trefishtë në Gllogjan

Halil, Kreshnik e Kastriot Mehmetaj, të akuzuar për vrasjen e trefishtë në Gllogjan mbrëmjen e 26.11.2021, në autobusin që ishte sulmuar me kallashnikov edhe të enjten, 15.02.2024 janë ulur në ...