Postet nga: Violeta Husaj Rugova

Nxënësi përshkruan sulmuesin e autobusit në Gllogjan: Çizme të gjata e rrip të gjelbërt në krah...

Blendi Mustafa u dëgjua sot në cilësinë e dëshmitarit në Gjykatën e Pejës, për rastin tragjik të 26 nëntorit të vitit 2021, ku 3 viktima kishin ...

Gjykimi për vrasjen e trefishtë në Gllogjan, njëri nga nxënësit që ishte në autobus dëshmon në Gjykatë

Në Gjykatën e Pejës po vazhdon i mbyllur gjykimi ndaj të akuzuarve për rastin e vrasjes së trefishtë të ndodhur në fshatin Gllogjan më 26 nëntor të ...

Dëshmia në gjykatë e gruas së shoferit të vrarë në Gllogjan, seanca mbyllet për publikun

Në seancën e martës, në Gjykatën e Pejës, ku u dëgjua si dëshmitar babai i nxënëses së vrarë, Florim Mustafaj, radhën ...

Vrasja e trefishtë në Gllogjan - Rrëfimi i prindit që iu vra vajza

“Me zakonet tona nëse dikujt i’u ka përmend emri, se e ka ba një të keqe, ai patjetër ka ardhë edhe ka dasht me u arsyetu ...

'I ka vra nxënësit për me mbulu hakmarrjen','Buka u bo e djali s’erdh' – Dëshmia e babait të djalit që u vra në autobusin me nxënës në Gllogjan

Beqë Hamzaj u dëgjua sot në cilësinë e dëshmitarit në gjykimin ndaj Kreshnik, Halil e Kastriot Mehmetaj të cilën akuzohen për sulmin ndaj autobusit në ...

‘Bama bukën gati se nuk vanohna’ – Çka i kishte thënë djali, nënës së tij ne telefon pak para se të vritej

Në gjykatën e Pejës është duke u dëgjuar si dëshmitar Beqë Hamzaj, babai i djalit të vrarë në autobus, i cili po kthehej nga shkolla më 26 ...

Vrasja e trefishtë në Gllogjan, gjykimi pritet të nis sot në Pejë

Kreshnik, Halil e Kastriot Mehmetaj priten të dalin sot para gjykatës, për vrasjen e trefishtë në Gllogjan që ndodhi në nëntor të vitit 2021.

Vrasja e Agonis Tetajt - Dëshmitari: Të ftohen për të dëshmuar kryetari i komunës dhe ish-komandanti i Policisë

Tre dëshmitarë dhëanë versionet e tyre për rastin e vrasjes së Agonis Tetajt që kishte ndodhur në vitin 2018, rast për të cilin i akuzuar është Shaban ...