Postet nga: veteranët

Veteranët Duan Rikthimin e Speciales në Kuvend

Përfaqësuesit e shoqatave të dala nga lufta e UÇK-së kërkojnë që të shqyrtohet në Kuvend kërkesa e disa familjarëve të të vrarëve gjatë ...

Pritet Rifunksionalizimi i Zyrës për Vërtetimet e Veteranëve

Në mbledhjen e sotme të qeverisë ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi propozoi funksionalizimin e zyrës së veteranëve pranë Zyrës së Kryeministrit me ...

Iniciohet Ndryshimi i Ligjit për Veteranët

Në mbledhjen e qeverisë së zhvilluar sot u miratua koncept dokumenti për rregullimin e fushës së pensioneve për veteranë dhe kategori tjera të luftës.

Protestë Kundër Dënimit të Ish-Komandantëve

Organizata e Veteranëve të UÇK-së paralajmëroi protestë të hënën në Sheshin “Fehmi Lladrovci” të Drenasit në shenjë pakënaqësie për konfirmimin e dë...

Mustafa Takohet me Veteranët

Në takim me përfaqësues të veteranëve, sipas komunikatës së lëshuar nga Zyra e Kryeministrit, Mustafën e shoqëruan zëvendëskryeministri i parë Hajredin ...

Edhe një Protestë Paralajmërohet në Shtator

Kjo shoqatë në një reagim u ka bërë thirrje krerëve të shtetit që t’i plotësojnë kërkesat e saj, përndryshe do të përballen me ...

30 Mijë Euro për Rehabilitim të Veteranëve

Vendimin për këto mjete e paraqiti ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi.

Qeriqi: Agim Çeku Fajtor për Listat

Qeriqi: Agim Çeku Fajtor për Listat

Kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e Veteranëve të UÇK-së, Xhevdet Qeriqi, në një intervistë për KALLXO.COM thotë se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk ...