Postet nga: veteranët

Shpend Ahmeti Zotohet ta Ndihmojë Organizatën e Veteranëve

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti është takuar sot me përfaqësues të OVL të UÇK-së në Prishtinë.

Vdiq Ish-Eprori i UÇK-së

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Pejë ka njoftuar se ka vdekur veterani i luftës, Miftar Idrizaj- Tali.

Nis Mbledhja e Nënshkrimeve për Specialen

Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së do të fillojnë sot me nënshkrimin e peticionit, përmes të cilit kërkojnë që Kuvendi i Kosovës të bë...

Veteranët Duan Ndryshimin e Ligjit për Specialen

Organizata e Veteranëve të Luftës se Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës sot mban një konferencë për media me anë së cilës do të kërkojë ndryshimin ...

Veteranët Protestojnë për Dënimet në Rastin Kumanova

Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës zgjodhën Ditën e 28 Nëntorit për të protestuar kundër dënimeve në Rastin Kumanova.

Veteranëve u Shpërndahen Pagat

Pas dekretimit nga presidenti Hashim Thaçi të ligjit për rishikimin e buxhetit të vitit 2017 ku parashihet ndarja e mjeteve financiare për pagat e veteranëve të UÇ...

A do t`i marrin Sot Pensionet Veteranët?

Veteranët të premten do t’i marrin pensionet e parapara me ligj, ndërsa nga viti i ardhshëm nuk do të ndodhin probleme të këtilla.

Njëri nga Veteranët Propozon Ministri të Tyre

Agush Buja që ishte pjesë e komisionit për verifikimin e veteranëve të UÇK-së propozoi sot ndjekjen e shembullit të Kroacisë dhe themelimin e ministrisë së veteranëve.