Postet nga: veteranët

Mungoi i akuzuari Demaliaj, dështon seanca në rastin 'Veteranët'

Mungesa e Shkumbin Demaliajt ka pamundësuar mbajtjen e seancës gjyqësore për rastin e njohur si “Veteranët”.

Kryeministri Kurti takon Kryetarin e Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave të Veteranëve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia dhe këshilltarët politikë, Aziz Bici dhe Tea Blakaj – ...

Rasti “Veteranët”, 4 komandantë brigadash rrëfejnë për procesin e verifikimit të statusit të veteranëve të UÇK-së

Pesë dëshmitarë të rinj kanë dëshmuar më 28.02.2024 në procesin gjyqësor i njohur si "Veteranët" që po zhvillohet në Gjykatën e Prishtinës.

Komandanti i UÇK-së e pranon se ka pasur aplikues për status veterani që te rubrika “detyrat” kanë shkruar “bukëpjekës” ose “kuzhinier”

Pesë komandantë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë dëshmuar më 27.02.2024 në gjykimin e 12 të akuzuarve në rastin e njohur si "Veteranët".

Çka tha Daut Haradinaj për Albin Kurtin në gjykimin për rastin “Veteranët”?

Në gjykimin për rastin e njohur si “Veteranët” më 26.02.2024 kanë dëshmuar ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Daut Haradinaj, dhe tre dëshmitarë të tjerë.

Rasti 'Veteranët', Sami Lushtaku pritet të dëshmojë në gjykatë

Në Gjykatën e Prishtinës sot mbahet seanca e rigjykimit për rastin e njohur si 'Veteranët.'

Rifillon gjykimi për rastin 'Veteranët'

Pas disa dështimeve më në fund janë plotësuar kushtet ligjore për mbajten e seancës së shqyrtimit gjyqësor në rastin e njohur si “Veteranët”, rast ...

Prokurori në udhëtim zyrtar jashtë vendit, anulohet seanca në rastin 'Veteranët'

Ndonëse rasti i 'Veteranëve' është kthyer në rigjykim që nga 24 marsi i vitit 2022, deri më sot nuk është mbajtur asnjë seancë për shqyrtim gjyqësor.