Postet nga: Vesel Ismaili

“S’ka njeri që nuk gabon”, pranon fajin i akuzuari për shitje të armëve

Bajram Syla, i akuzuar nga Prokuroria për shitje të armëve dhe fishekëve  sot pranoi fajësinë para Gjykatës së Prishtinës.

Tensione në Gjykimin “Maratonik” për vrasjen e Naim Hajrizit

Tensione mes palevë e kanë përshkuar edhe seancën e sotme, ku Gëzim Retkoceri dhe Osman Spahiu po gjykohen për vrasjen e Naim Hajrizit.

Zyrtarët e Prishtinës dënohen me burg për keqpërdorim të detyrës

Ismet Haliti dhe Skender Canolli, zyrtarë të Komunës së Prishtinës, janë shpallur fajtorë për keqpërdorim të detyrës zyrtare, më saktësisht për mos rrë...

Kandidati për kryeministër para gjykatës për mashtrim me viza

Në Gjykimin për viza ku të akuzuar janë kandidati për kryeministër i Partisë Euroatlantike të Kosovës, Milaim Zeka dhe Ilir Krasniqit e Edmond Kërliut seanca ...

Vrasja në fabrikën e përpunimit të mishit, eksperti tregon shkaktarët e vdekjes

Në gjykimin për vrasjen e Armend Kutllovcit, për çka po gjykohen Flamur Trupaj e Fehmi Ferizi, sot në Gjykatën  e Prishtinës, ka dëshmuar eksperti i ...

E akuzuara për falsifikim të 100 eurove nuk paraqitet në Gjykatë

Dështon të mbahet seanca fillestare, ndaj Nexhmedin Hysenit dhe Shahadije Hasanit, të cilët akuzohen për veprën penale falsifikim i parasë.

Përplasje në mes të gjyqtares dhe prokurorit në gjykimin e zyrtarëve të Prishtinës

Ismet Haliti dhe Skender Canolli kanë dalur sot para gjykatës si të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, më saktësisht për mos rrënimin ...

Vrasja e Naim Hajrizit, të akuzuarit marrin në pyetje njëri tjetrin në gjykatë

Në gjykimin që po zhvillohet për vrasjen e tani të ndjerit Naim Hajrizit, i akuzuari Osman Spahiu u morr në pyetje nga i akuzuari tjetër Gëzim Retkoceri ...