Postet nga: USAID

USAID mirëpret miratimin e Ligjit për Gjykatën Komerciale

Misioni i USAID në Kosovë ka mirëpritur miratimin e Ligjit për Gjykatën Komerciale nga Kuvendi i Kosovës.

Mbahet konferencë me temën “Fushata Zgjedhore në Llupë”

Sot gjatë ditës është mbajtur konferencë me temën “Fushata në Llupë” në kuadër të projektit “Luftimi i dezinformatave dhe rikthimi i besimit të qytetarëve në media”.

SHBA-ja ndan 3.8 milionë dollarë shtesë për Kosovën

Kosova ka nënshkruar një marrëveshje me Shtetet e Bashkuara përmes së cilës përfiton ndihmë financiare shtesë në vlerë të 3.8 milionë dollarësh.

Gazetarët e BIRN fitojnë çmimin e parë dhe të tretë në fushën e prokurimit publik

Në kuadër të ceremonisë së ndarjes së çmimeve për gazetarët më të mirë për raportim në fushën e prokurimit publik në Kosovë, Lëvizja FOl ...

Kosova përfiton mbi 33 milionë dollarë nga USAID-i

Ushtruesja e detyrës e presidentes, Vjosa Osmani, ka nënshkruar sot marrëveshjen e grantit për objektivat zhvillimore me Shtetet e Bashkuara të Amerikës përmes të ...

Gjykata Themelore në Prishtinë pranon paisje për mbajtjen e seancave në mënyrë virtuale

Gjykata Themelore në Prishtinë ka bërë të ditur se sot ka pranuar një donacion me pajisje të teknologjisë informative nga USAID-i amerikan.

Hapet "Java e Ndihmës Juridike Falas" në Kosovë

Në Prishtinë sot është hapur "Java e Ndihmës Jurudike Falas" në Kosovë.

UNDP lanson Pulsin Publik 'Korrelacioni midis Tregut të Punës në Kosovë dhe Emigrimit'

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të lansojë sot analizën e Pulsit Publik "Korrelacioni midis Tregut të Punës në Kosovë dhe Emigrimit".