Postet nga: Udhëzimi administrativ

Ministri Vitia nënshkruan Udhëzimin Administrativ që hap rrugën për furnizim me vaksina

Ministri Vitia nënshkruan Udhëzimin Administrativ që hap rrugën për furnizim me vaksina

Ndryshohet forma e përzgjedhjes së drejtorëve në shkolla

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi sot ka nënshkruar Udhëzimin e ri Administrativ, për zgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendësdrejtorëve në shkollimin parauniversitar.

Kuvendi i Kosovës miraton rezolutën për heqjen e monopolit në homologim

Kuvendi i Kosovës ka arritur të miratojë rezolutën e harmonizuar nga të gjitha grupet parlamentare për heqjen e monopolit lidhur me shërbimin e homologimit të veturave.

Kuvendi dështon të shfuqizojë Udhëzimin Administrativ për monopolin e homologimit

Kuvendi i Kosovës ka mbajtur seancën e jashtëzakonshme për ndaljen e monopolit të homologimit.

Lekaj: 'Eurolab'-it po ia vazhdon monopolin ligji që e ka miratuar LDK dhe PDK

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj para deputetëve të Kuvendit të Kosovës ka hequr të gjitha “fajet” nga vetja për monopolin në homologim të automjeteve. Vazhdimin e ...

Haradinaj flet për monopolin e homoligimit: Nëse ka shkelje, e anulojmë

Kryeministri Ramush Haradinaj në konferencën e sotme për media ka deklaruar se nëse Udhëzimi Administrativ i Ministrisë së Infrastrukturës që rrezikon t'ia vazhdojë kontratën ...

BE: Nëse nuk e ndalni Pal Lekajn, do ta keni monopolin në homologim edhe për 10 vite

Shefja e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Nataliya Apostolova i’a ka rrëfyer deputetëve të Kuvendit të Kosovës dëmet që priten të shkaktohen në...

Qeveria miratoi ndryshim-plotësimin e udhëzimit për regjistrimin e pronës në emër të dy bashkëshortëve

Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar në mbledhjen e sotme Udhëzimin Administrativ për ndryshimin dhe plotësimin e udhëzimit administrativ për masat e ...