Postet nga: Udhëzimi administrativ

MINT: Masat për rregullimin e çmimeve të produkteve të naftës do të merren nga Inspektorati i Tregut

Sot janë bërë një muaj prej kur ka hyrë në fuqi Udhëzimi Administrativ për rregullimin e çmimit të produkteve të naftës.

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1.72 euro për litër, për benzinë është 1.58 euro ndërsa çmimi ...

Hajrullah Çeku: Udhëzimi për licencimin dhe rilicenicmin e federatave hyn në fuqi brenda pak ditëve

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Hajrulla Çeku ka bërë të ditur se udhëzimi për licencimin e federatave sportive do të hyjë në fuqi brenda pak ...

VIDEO: 'Zhdukja' e flamujve të origjinës së produkteve nga dyqanet e Kosovës

Qeveria Haradinaj në vitin 2019 kishte hartuar një udhëzim administrativ me të cilin kërkohej që në raftet e dyqaneve në Kosovë të vendoseshin flamujt, të cilët tregojnë se ...

Hapen konsultimet publike për udhëzimin administrative për gërmime arkeologjike

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka bërë të ditur se ka hapur konsultimet publike për projekt-Udhëzimi administrativ (MKRS) Nr. Xx/2021 për procedurat për ...

120 mijë euro për marrjen dhe bartjen e mostrave të naftës deri në laborator për testim

Trupat inspektuese që ishin zgjedhur gjatë qeverisjes së ministrit Endrit Shala do të vazhdojnë të kenë punë edhe pas vendimit të ministres së Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe ...

Ministri Vitia nënshkruan Udhëzimin Administrativ që hap rrugën për furnizim me vaksina

Ministri Vitia nënshkruan Udhëzimin Administrativ që hap rrugën për furnizim me vaksina

Ndryshohet forma e përzgjedhjes së drejtorëve në shkolla

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi sot ka nënshkruar Udhëzimin e ri Administrativ, për zgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendësdrejtorëve në shkollimin parauniversitar.