Postet nga: transparenca

ORCA: Rritet transparenca në universitetet publike

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim ka vlerësuar se këtë vit është rritur transparenca e universiteteve publike.

Kastrati fton OJQ-të të monitorojnë proceset e punësimeve në Kamenicë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, nga sot ka urdhëruar Zyrën e Personelit që në proceset e rekrutimit të ftojë për monitorim organizatat ...

O'Connell: Prokurimi publik një prej sektoreve më problematik në Kosovë

Kryetari i Organit Shqyrtues të Prokurimit (OShP), Blerim Dina dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O'Connell kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi që ka për ...

KDI vlerëson transparencën e Komunës së Prishtinës

Kryetar i Prishtinës, Shpend Ahmeti sot feston ditëlindjen.

Këto janë komunat që ‘fshehin’ shpenzimin e parasë publike

KALLXO.com muajve të fundit ka publikuar 76 artikuj për shpenzimet e kryetarëve të komunave dhe zyrtarëve tjerë të Komunave në dreka dhe darka zyrtare.

Mënyrat e financimit të partive politike, KDI kërkon transparencë

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), ka mbajtur një tryezë diskutimi ku ka kërkuar që të ketë transparencë në punimet e grupit punues për plotësim ndryshimin e ...

Aktakuza 'pa zë' për fondin 3 për qind

Disa ditë më parë Prokuroria e Shtetit me anë të dy komunikatave zyrtare njoftoi se është ngritur aktakuzë kundër një personi për kërcënimin e kryeministrit Haradinaj ...

Komuna e Mitrovicës vlerësohet për transparencë në Prokurimin Publik

Komuna e Mitrovicës është cilësuar komuna më transparente për gjashtëmujorin e parë në Prokurim publik për vitin 2018 sipas raportit të Institutit Demokratik të Kosovës (...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!