Postet nga: transparenca

Ministri Çeku premton transparencë për punën e institucioneve kulturore 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka thënë se do të ketë transparencë gjatë konkurseve nëpër institucionet kulturore. 

“Qytetarët Aktivë” kritikojnë Komunën e Prishtinës për mungesë transparence

Grupi “Qytetarët Aktivë” ka adresuar kritika për Komunën e Prishtinës për mungesë transparence.

Qeveria-Kuvendi

Edhe Qeveria Hoti vazhdon traditën e shmangies së ballafaqimit me Kuvendin

Sikur edhe qeveritë paraprake edhe kjo e drejtuar nga Avdullah Hoti po i shmanget ballafaqimit me komisionet parlamentare dhe me vetë Kuvendin.

Lladrovci: Duhet të jesh kokrra e budallës për t'ia kontestuar Drenasit vendin e parë për performancë

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka reaguar ashpër pas "konstatimeve" për vendin e parë të kësaj komune për performancën më të mirë, ...

‘Platforma e Shoqërisë Civile për Dialog’ kërkon transparencë nga qeveria

‘Platforma e Shoqërisë Civile për Dialog’ përmes një reagimi publik ka kërkuar që procesi i dialogut me Serbinë të zhvillohet mbi parime të mirëfillta të ...

Sa është transparente Qeveria Hoti?

Kosova edhe më tej është duke u përpjekur që të ndërtojë institucione transparente dhe llogaridhënëse, por sipas përfaqësuesve të organizatave joqeveritare, institucionet qeveritare dhe ...

ORCA: Rritet transparenca në universitetet publike

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim ka vlerësuar se këtë vit është rritur transparenca e universiteteve publike.

Kastrati fton OJQ-të të monitorojnë proceset e punësimeve në Kamenicë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, nga sot ka urdhëruar Zyrën e Personelit që në proceset e rekrutimit të ftojë për monitorim organizatat ...