Postet nga: Tenderi i KEK-ut

Gjykimi për tenderin milionësh - Sami Lushtaku tregon sa herë kishte qenë në zyrën e drejtorit të KEK-ut Arben Gjuka

Sami Lushtaku, i akuzuar në rastin e tenderit rreth 6 milionësh të sigurimit në Korporatën Energjetike të Kosovës – KEK, në pyetjet e prokurores Florie Shamolli se a e ...

Gjykatësi e përjashton ish shefin e tenderëve nga seanca për tenderin e KEK-ut

Kryetari i trupit gjykues, Beqir Kalludra, e ka përjashtuar nga seanca e sotme gjyqësore në rastin e një tenderi në KEK, Hysni Hoxhën, ish shefin e Organit ...

Sami Lushtaku paraqitet në gjykatë

Në gjykimin ndaj të akuzuarve lidhur me tenderin gjashtë milionësh për sigurimin e objekteve të KEK-ut, Sami Lushtaku është paraqitur në Gjykatë, ndryshe nga seanca e kaluar gjatë ...

Dështon seanca ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve

Seanca gjyqësore në gjykimin ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë personave të tjerë të akuzuar lidhur me tenderin gjashtë milionësh për sigurimin e objekteve të KEK-ut ka dë...

Sami Lushtaku dhe 6 të tjerët sot para Gjykatës për tenderin milionësh të KEK-ut

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, sot pritet që të vazhdojë gjykimi ndaj Sami Lushtakut dhe gjashtë personave të tjerë të akuzuar lidhur me tenderin gjashtë milionësh për ...

Rast i Shenjëstruar: Vazhdon gjykimi për tenderin 6 milionësh të KEK-ut

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, sot pritet që të vazhdoj gjykimi për tenderin 6 milionësh të KEK-ut, ku të akuzuar janë drejtori i KEK-ut, Arben Gjukaj, ish-kreu i ...

Ndihma e Shpejtë në gjykatë për dëshmitarin në tenderin 6 milionësh të KEK-ut

Në gjykimin për tenderin 6 milionësh të KEK-ut, ku të akuzuar janë drejtori i KEK-ut, Arben Gjukaj, ish-kreu i Organit Shqyrtues të Prokurimit, Hysni Hoxha, ish-kryetari i Skenderajt, Sami ...

Në gjykimin për tenderin 6-milionësh, dëshmitari thotë se KEK-u nuk u dëmtua nga kontrata

Në gjykimin për tenderin 6 milionësh të KEK-ut, ku të akuzuar janë drejtori i KEK-ut, Arben Gjukaj, ish-kreu i Organit Shqyrtues të Prokurimit, Hysni Hoxha, ish-kryetari i Skenderajt, Sami ...