Postet nga: Arben Gjuka

Rasti 'Hidrocentralet', zyrtari i KEK-ut tregon për rolin e tij në procesin e shthurjes së KEK-ut para privatizimit të KEDS-it

Gjykimi ndaj ish-ministrave të Qeverisë ‘Thaçi 2” ka vazhduar në Gjykatën e Prishtinës.

Gjykatësi toleron ish-ministrat e akuzuar për "faljen e hidrocentraleve"

Ndryshe prej herëve të tjera e nga praktika gjyqësore, në seancën e sotme ndaj të akuzuarve në rastin “Falja e Hidrocentraleve” të akuzuarit në mesin e të ...

Deklarohen të pafajshëm ish-ministrat e akuzuar për “faljen e hidrocentraleve”

Në Gjykatën e Prishtinës është duke u mbajtur seanca e shqyrtimit fillestar ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2” Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi e Nenad Rashiq, rast ...

Prokurori i dorëzon të dyshuarve CD, shtyhet gjykimi ndaj ish-ministrave të Qeverisë "Thaçi 2" për "faljen e hidrocentraleve"

Ka dështuar të mbahet seanca e shqyrtimit fillestarë, ndaj ish ministrave Besim Beqaj, Mimoza Kusari-Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, ish-drejtori i KEK-ut, Arben Gjuka si dhe 14 persona zyrtarë që ...

Ish-drejtori i KEK-ut flet pas aktakuzës së ngritur për faljen e hidrocentraleve

Prokuroria Speciale sot ka ngritur aktakuzë ndaj ish-ministrave të “Qeverisë Thaçi 2”, Besim Beqaj, Mimoza Kusari, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, ndaj ish-drejtorit të KEK-ut, Arben Gjuka, dhe 14 personave të tjerë ...

Gjykimi për tenderin milionësh - Sami Lushtaku tregon sa herë kishte qenë në zyrën e drejtorit të KEK-ut Arben Gjuka

Sami Lushtaku, i akuzuar në rastin e tenderit rreth 6 milionësh të sigurimit në Korporatën Energjetike të Kosovës – KEK, në pyetjet e prokurores Florie Shamolli se a e ...

Haradinaj: Gjendja Energjetike – e Qëndrueshme

Pas një takimi me drejtorin e KEK-ut, Arben Gjuka, kryeministri Ramush Haradinaj tha se aktualisht nga prodhimi plotësohen rreth 80 për qind të nevojave për energji në vend.

Gjendja Shëndetësore e Lushtakut Shtyn Gjykimin për Tenderin e KEK-ut

Gjykimi për tenderin 6 milionësh të KEK-ut u shty, ngase njëri nga të akuzuarit- Sami Lushtaku tregoi se nuk ndihet mirë me shëndet.