Postet nga: Të drejtat e punëtorëve

KEK nuk i pagoi sipas ligjit punëtorët të cilët punuan në ndërrimin e tretë dhe në fundjava

Korporata Energjetike e Kosovës nuk i kishte paguar sipas Ligjit të Punës dhe Kodit të Punës punëtorët të cilët punuan në fundjava dhe ndë...

Vdekjet e punëtorëve në vendet e punës

Si pasojë e aksidenteve në punë, nga viti 2011 e deri në gjysmën e vitit 2022 nga aksidentet në punë kanë vdekur 145 punëtorë.

'S'kam ditë qysh e kanë qu te varret, më kanë dhënë qetësues', rrëfimi i nënës për vdekjen e djalit të saj

Hajrie Emini në emisionin “Kallxo Përnime”, ka ndarë rrëfimin e saj për humbjen e djalit në vendin e tij të punës.

'Unë pritsha kur po kthehet nga puna', rrëfimi i gruas për vdekjen e bashkëshortit në vendin e punës

Florim Shala vdiq në vendin e tij të punës derisa ishte duke ndërtuar rrugë në Mitrovicë. Ai humbi jetën më 4 nëntor 2022.

Minatori që vdiq nga shembja në Minierën e Novobërdës

Në emisionin #KallxoPernime, po transmetohet reportazhi për tragjeditë në vendet e punës.

Vdiq pasi ra nga skelet duke punuar në një palestër sportive

Milaim Ibriqi, vëllau i Kujtimit, i cili humbi jetën në vendin e tij të punës, rrëfen ngjarjen për emisionin #KallxoPernime.

Kryefamiljari iu vdiq në vendin e punës, familja paditë kompaninë

Kamber Bytyqi nga Prizreni vdiq në vendin e tij të punës më 12 tetor 2017. Bytyqi punonte në ndërtimtari.

Emin Jemini: Prej që më vdiq djali më asgjë nuk është e njëjtë në familjen tonë - LIVE

Në emisionin #KallxoPernime, po transmetohet reportazhi për tragjeditë në vendet e punës.