Postet nga: suzana Çerkini

Kryetari i Federatës së Atletikës i akuzuar se nuk lajmëroi faturat fiktive

Halil Sylejmani, Kryetar i Federatës së Atletikës në Kosovë po akuzohet se nuk ka lajmëruar veprat penale që ishin kryer në federatë.

Prokuroria akuzon për fajde pronarin e 'Baron'-it në Prishtinë

Në gjykimin e të akuzuarve për fajde, në mesin e të cilëve është edhe pronari i restorantit "Baron" në kryeqytet, në Gjykatën e Prishtinës sot është ...

Rrëfimi për skandalin e shitjes së lejeve të armëve në emër të MPB

Jahir Krasniqi kishte mbajtur për një kohë pistoletën në brez duke menduar se kishte një armë me leje dhe se leje ishte lëshuar nga Ministria e Punë...

Sëmuret i akuzuari, dështon seanca kundër ish-anëtarëve të bordit të Bankës për Biznes

Seanca kundër të akuzuarve, Nazmi Mustafa, Nail Reshidi, Skender Blakqori, Ismet Brajshori, Islam Zekaj, Sherafedin Zhitia, Zylfi Arifaj, Pashk Bala që ishte caktuar të mbahet sot ka dështuar.

Rrethanat e sulmit me armë ndaj policit Avni Berisha- Tarkani

Arsim Elshani, i akuzuar për tentim vrasje ndaj policit Avni Berisha, i njohur në publik si “Tarkani, është deklaruar i pafajshëm për akuzat që i vihen në ...

Sulmi me armë ndaj policit Avni Berisha - 'Tarkanit', nisin të sqarohen rrethanat

Ka nisur procesi gjyqësor për tentim vrasjen ndaj policit Avni Berisha, i njohur në publik si “Tarkani”.

Polici i Kosovës rrëfehet për vrasjet e pasluftës përfshirë vrasjen e kolegut

Në gjykimin për sulmin ndaj zyrtarëve policorë të UNMIK-ut dhe Kosovës, ngjarje kjo e cila ka ndodhur në vitin 2004, sulm për të cilin akuzohen Bedri Krasniqi ...

Skandal: Dëshmitari i vrasjeve të pasluftës bartet në një furgon me Bedri Krasniqin

Në gjykimin e Bedri Krasniqit dhe Alban Dizdarit, të akuzuar për vrasjen e zyrtarëve policorë të UNMIK-ut, ngjarje kjo e cila ka ndodhur në vitin 2004, në cilësi ...