Postet nga: suzana Çerkini

Heshtje rreth pronës për të cilën prokuroia thotë se u kidnapuan fëmijë e u plagosën 13 persona

Arben Bashota dhe dy të akuzuarit tjerë, mbrohen në heshtje lidhur me akuzat për krim të organizuar detyrim dhe falsifikim të dokumenteve. Sipas aktakuzës, të akuzuarit nga viti 2004 ...

Dosja e Prokurorisë: Si arriti punonjësi i bankës në Podujevë të përvetësoi mbi 270 mijë euro

Bujar Maliqi, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, në fjalën përfundimtare të dhënë sot ka kërkuar dënim minimal.

Momentet kur Gjykata shpall dënime të rënda për vrasjen në 'Bon Vivant'

Masar Gërdovci e Sherif Krasniqi u  shpallën fajtorë në gjykimin për vrasjen e Rrahman Ukës në lokalin 'Bon Vivant', shkruan KALLXO.com.

I akuzuari për korrupsion deklarohet i pafajshëm, parashkruhet vepra për katër të akuzuarit tjerë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë u mbajt shqyrtimi fillestar për veprën penale keqpërdorim i detyrës zyrtare, ndaj Xhevat  Lajqit, i cili nga Prokuroria akuzohet se ...

Gjykimi për krim të organizuar, dëshmitari: Deklaratat i kam dhënë nën ndikimin e alkoolit

Në gjykimin për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve me të cilat akuza po përballen Arben Bashota, Osman Bajrami dhe Sylejman Bajrami, ka dëshmuar Hasan ...

Gjashtë vjet burg për grabitje ndaj Gentrit Gjyrevcit e Leuard Berjanit

Gentrit Gjyrevcin dhe Leuard Berjanin, të akuzuar për grabitjen e çantës nga e dëmtuara Fatime Bajra nën kërcënimin e armës në shkurt të ...

Mungojnë prokurori dhe avokatja e të akuzuarit për krim të organizuar, shtyhet seanca

Seanca e sotme e gjykimit të Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, është shtyrë ...

Shtyhet seanca ndaj të akuzuares Edita Dula, prokuroria propozon të dëgjohet dëshmitarja

Seanca gjyqësore ndaj drejtoreshës së Organizatës Joqeveritare “Nëna dhe fëmijë të lumtur”, Edita Dulës, është shtyer sërish.