Postet nga: Siri

Sirianët Investojnë në Bosnjë Pavarësisht Luftës në Atdhe

Investimet siriane dhe libiane kanë vazhduar të rriten në Bosnje pavarësisht luftërave të ashpra në të dyja vendet, tregojnë të dhënat nga Banka Qendrore e Bosnjës.

Aktakuzë për Luftëtarin e Dyshuar të ‘Al-Nusras’

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK) ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit, N.A. për veprën penale organizim ...

Dënohet i Akuzuari për Terrorizëm që e Pranoi Fajësinë

Me dy vjet e gjysmë burgim është dënuar i akuzuari për terrorizëm, Ardian Alijaj. Në fakt, Gjykata e ka respektuar marrëveshjen e arritur mes prokurorit special ...

Marrëveshje për Pranim Fajësie me të Akuzuarin për Terrorizëm

Një marrëveshje për pranimin e fajësisë është arritur mes prokurorit special Abdurrahim Islami dhe të akuzuarit për terrorizëm, Arian Alija.

‘Harron’ Gjykata, Shtyhet Gjykimi për Terrorizëm

Seanca gjyqësore ndaj Vilson Halilit, i akuzuar për terrorizëm, u shty ngase i pandehuri nuk ishte prezent në Gjykatë.

I Akuzuari: Shkova për Qejf në Stamboll

Prokuroria Speciale e Kosovës në aktakuzën e ngritur më 4 maj ndaj Liridon Rexhepit dhe Adnan Rushitit, i akuzon ata për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

Të Premten Vendimi për Rastin e Terrorizmit

Në këtë proces gjyqësor fjalën përfundimtare e paraqiti Hajdin Elezi, ndërsa pas tij këtë fjalë e dhanë edhe avokatët e  të akuzuarve, të ...

Mbyllet Seanca e Gjykimit për Terrorizëm

Seanca u mbyll nga gjyqtarja për të mos u identifikuar dëshmitari i sotëm të cilit nuk iu përmend emri.