Postet nga: Shtatorja

Veseli: Një tokë që lind burra si Ilaz Kodra, ka të ardhmen e sigurtë

Veseli: Një tokë që lind burra si Ilaz Kodra, ka të ardhmen e sigurtë

Shtatorja e Adem Jasharit do të vendoset edhe në Mitrovicë

Kuvendi Komunal i Mitrovicës ka aprovuar propozimin për ndërtimin e shtatores së heroit Adem Jashari në qytetin e Mitrovicës.

Qeveria merr vendimin për Shtatoren, Autostradën dhe Parkun me emrin e Adem Demaçit

Qeveria ka miratuar vendimin për komisionin për vendosjen e shtatores së Adem Demaçit në sheshin Adem Demaçi në Prishtinë, emërimin e autostradës Prishtinë - ...

Ahmeti tregun kur do të caktohet vendi për shtatoren e Anton Çetës

Punimi i shtatores së profesorit universitar dhe akademikut Anton Çeta, i cili ishte i njohur për pajtimin e gjaqeve në Kosovë, ka ngjallur diskutime të ndryshme në vend.

Shtatorja e Adem Jasharit në Lipjan për 28 Nëntor

Prej sot shtatorja e Adem Jasharit do të jetë pjesë e sheshit të qytetit të Lipjanit në ditën që përveçse është e Flamurit dhe e pavarësisë ...

Zvarritja e Punimeve Rreth Shtatores së Walkerit

Banorët e fshatit Reçak kanë shprehur pakënaqësitë e tyre lidhur me punimet që janë bërë në ndërtimin e shtatores së ish-kreut të Misionit Verifikues ...

William Walker, Shpëtimtari në Bronx

William Walker, Shpëtimtari në Bronx

Dimrin e bardhë të atij janari e kishin nxirë uniformat e mijëra ushtarëve serbë që kishin rrethuar këtë fshat për të vrarë disa dhe tmerruar ata ...

Shtatorja e Aganit ‘Bashkëjeton’ me Mbeturina

Shtatorja e Aganit ‘Bashkëjeton’ me Mbeturina

Në 17 vjetorin e vrasjes së Fehmi Aganit të gjithë e pranojnë se shtatorja e tij përballë Fakultetit të Filologjisë nuk po mirëmbahet, por fajin nuk e merr pë...