Postet nga: Shpejtim Bulliqi

Bulliqi: Podujeva mbeti pa spital, nuk u përfshi në buxhetin e vitit 2021

Kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka thënë se Podujeva ka mbetur pa spital të përgjithshëm pasi nuk është përfshirë në buxhetin e ...

Bulliqi prezanton kabinetin qeverisës të Podujevës, nënkryetare do të jetë një grua

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka prezantuar ekipin e tij qeverisjes.

Bulliqi: Serbia arrestoi dy kosovarë, njëri asamblist i Podujevës

Policia serbe ka arrestuar dy shtetas të Kosovës.

Vendimi i parë i Shpejtim Bulliqit si kryetar komune ka të bëjë me administratën

Kryetari i ri i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka marrë vendim që orari i shërbimeve për qytetarë në administratën komunale të jetë tetë orë ...

Bulliqi vizitën e parë si kryetar e bën në QKMF-në e Podujevës

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, vizitën e parë si kryetar komune ka vendosur ta bëj në Qendrën Kryesore Familjare në Podujevë.

Në fshatin e tij, Shpejtim Bulliqi merr 67% të votave

Komisioni Qendror i Zgjedhje ka publikuar tabelat me statistika të vendvotimeve nga zgjedhjet e jashtëzakonshme mbajtura të dielën për kryetar të Podujevës.

Të hënën, Shpejtim Bulliqi merr detyrën e Kryetarit të Podujevës

Komisionit Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar rezultatet e zgjedhjeve të 29 nëntor që u mbajtën për kryetar të komunave të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut.

Rezultatet përfundimtare, Bulliqi fitoi Podujevën me rreth 52%

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet përfundimtare për kryetar të Komunës së Podujevës.