Postet nga: Serbi

Huawei i Kinës hap qendër teknologjike, konsolidon prezencën në Serbi

Huawei ka hapur një qendër për zhvillim dhe inovacion në Beograd vetëm pas një jave pasi Serbia nënshkroi një marrëveshje në Uashington me të cilë...

Serbisë i dorëzohet dron për kërkim të varrezave masive

Në të ardhmen, Serbia do të kërkojë të zhdukurit e konflikteve në ish-Jugosllavi, të cilët dyshohet se janë të varrosur në varreza masive, përmes një droni, të ...

VIDEO: Fshatarët në Serbi shkatërrojnë tubat e hidrocentraleve si protestë për mbrojtjen e lumit

Banorët e fshatit Rakita në juglindje të Serbisë kanë hequr tubat e vendosur të një hidrocentrali të ri në një lumë afër vendbanimit të tyre. Banorët vendas, ...

ShBA paralajmëron Serbinë të jetë e vetëdijshme për rrezikun e blerjes së armëve nga Kina

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Serbi tha më 10 gusht se përzgjedhjet që bën ky vend për blerjen e armatimit, duhet të pasqyrojnë qëllimin e deklaruar ...

Gjykatat në Serbi vazhdojnë t'i ftojnë qytetarët kosovarë për vuajtje të dënimeve

 

Bosnja, Kroacia dhe Serbia raportojnë për qindra raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit, Serbia regjistroi edhe shtatë raste të vdekjeve nga COVID-19, sëmundja që shkaktohet nga koronavirusi i ri.

Wilson: Rusia do status quo në Kosovë

Rusia e di se çështja e pazgjidhur e Kosovës është sfidë për marrëdhëniet midis Serbisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian”, tha ...

Edhe 11 persona vdesin nga coronavirusi në Serbi

Në Serbi gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar edhe 11 viktima të reja nga sëmundja COVID-19, që e shkakton coronavirusi i ri.