Postet nga: ryshfeti

Arrestohet shtetasi i Serbisë, tentoi t’i korruptojë policët e Kosovës

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit e Policisë së Kosovës sot ka pranuar informatën nga Policia Kufitare se një shtetas i Serbisë, i nacionalitetit serb, ...

Paraburgim për policin që dyshohet se mori ryshfet 12.500 euro

Gjykata e Mitrovicës ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj D.K., punonjës në Policinë e Kosovës nën dyshimin se ka kryer dy ...

Ekzamineri i Qendrës së Patentë Shoferëve e pranon fajësinë për marrje ryshfeti

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur seanca gjyqësore ndaj Gëzim Kryeziut dhe Ekrem Zhegrovës, zyrtarë në Qendrën e Patentë Shoferëve në Prishtinë, ...

Aktakuza: Referenti i Fakultetit mori ryshfet 5.000 euro

Në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës është ulur Ardian Jonuzaj, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti dhe falsifikim ...

Ish-doganierët dënohen për marrje ryshfeti

Dy ish-zyrtarë të Doganës së Kosovës janë dënuar nga gjykata për marrje ryshfeti prej 450 eurosh.

Fillon hetimi lidhur me dyshimet për mito 800 mijë euro

Biznesmni Sabri Maxhuni (Novosella) dje në një rrëfim ekskluziv për KALLXO.com ka treguar pretendimet se zyrtarë nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor i kanë kë...

Ministri i përgjigjet biznesmenit: Nga viti 2017 nuk kemi kërkesë për leje ndërtimi në Brezovicë nga Sabri Novosella

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka komentuar deklaratën e biznesmenit Sabri Novosella që pretendon se iu kërkuan ryshfet 800 mijë euro nga zyrtarë të ministrisë ...

Pse deshi ta takojë Kadri Veselin biznesmeni që iu kërkua ryshfet prej 800 mijë eurove?

Biznesemni Sabri Maxhuni (Novosella) në një rrëfim ekskluziv ka treguar pretendimet se zyrtarë nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor i kanë kërkuar ryshfet prej 800 mijë euro ...