Postet nga: remzi Shala

Gjykimi për krime lufte, i akuzuari Remzi Shala ballafaqohet me deklarimet e dëshmitarëve

Dëshmitarë të rinj kanë dhënë dëshminë e tyre në gjykimin për krime lufte që po zhvillohet ndaj ish-luftëtarit të UÇK-së, Remzi Shala.

I akuzuar për krime lufte, ish-luftëtari i UÇK-së jep mbrojtjen: Kam luftuar kundër ushtrisë serbe, nuk jam marrë me civilë

Ish-luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Remzi Shala, të premten ka dhënë mbrojtjen e tij para Gjykatës së Prizrenit, ku po gjykohet për krime lufte.

Gjykimi i luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, vajza e viktimës tregon çka pa kur iu mor babai dhe kur u gjet i vrarë

Rreth 16-vjeçe kishte qenë Minire Përteshi, kur iu mor babai, Haxhiu, nga shtëpia. Pak ditë më vonë kufoma e Haxhi Përteshit u gjet skaj një rruge, ...

Gjykimi për krime lufte, i akuzuari Remzi Shala propozon të dëgjohen dëshmitarë të rinj

Remzi Shala, i njohur në kohën e luftës me nofkën “Molla e Kuqe”, është ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me ...

Përplasje e kundërshtime mes dëshmitarëve në gjykimin e luftëtarit të UÇK-së për krime lufte

Mes ballafaqimeve dhe kundërshtimeve të dëshmitarëve Xhafer Shukolli dhe Shefki Bujari të hënën në Gjykatën e Prizrenit ka vazhduar gjykimi i ish-pjesëtarit të ...

Dëshmitari në gjykimin e Remzi Shalës: Akuzat janë të paguara nga shërbimet sekrete serbe

Një dëshmitar i cili po dëshmon në gjykimin për krime luftë ku i akuzuar është Remzi Shala, ka pretenduar se deklaratat e të dëmtuarve janë të ...

Gjykimi i luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitarët rrëfejnë se çfarë pozite ushtarake ka pasur i akuzuari

Ish-pjesëtari i UÇK-së, Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte, është ballafaquar në Gjykatën e Prizrenit me deklaratat e dëshmitarëve.

Gjykimi i luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, Policia sjell me forcë dëshmitarin

Ish-pjesëtari i UÇK-së, Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte, është ballafaquar në Gjykatën e Prizrenit me deklaratat e dy dëshmitarëve.