Postet nga: rektori i ri i UP-së

Rishpallet konkursi për rektorin e ri të UP-së

Pasi asnjë nga katër burrat që garuan për rektor të Universitetit të Prishtinës nuk i morën votat e mjaftueshme për t’u zgjedhur rektor, Kë...

Asnjëri nga katër burrat në garë për rektor të UP-së nuk mori votat e mjaftueshme

Pas intervistimit të katër pretendentëve burra për rektor të ri të Universitetit të Prishtinësë, anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së kanë votuar se ...

Mushkolaj tregon pse u tërhoq nga aplikimi për rektore të UP-së

Profesoresha Gjyljeta Mushkolaj, e cila u tërhoq nga kandidimi i saj për t’u bërë rektore e Universitetit të Prishtinës, ka treguar se këtë vendim ...

Gjyljeta Mushkolaj tërhiqet nga kandidatura për rektore të UP-së

E vetmja kandidate grua për rektore të Universitetit të Prishtinës, Gjyljeta Mushkolaj profesoreshë në Fakultetin Juridik është tërhequr nga kandidimi për këtë pozitë.

Rektori që pezulloi profesorin e dyshuar për ngacmim seksual, nuk garon për mandat të ri

Rektori aktual i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", Qerim Qerimi nuk është në mesin e kandidatëve që kanë aplikuar në konkursin për rektor të ri të UP-së.

Rektorati

Një grua dhe katër burra ia mësyjnë garës për rektor të UP-së

Pesë kandidatë kanë aplikuar në konkursin për rektorin e ri të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prej tyre një grua dhe katër burra.

Nagavci: Zgjedhja e rektorit të ri në UP do të bazohet në meritë e transparencë

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka thënë se zgjedhja e rektores apo rektorit të ri të Universitetit të Prishtinës duhet të jetë dhe do të jetë një ...