Postet nga: Rasim Selmanaj

MAShT ia Hedh Komunës Përgjegjësinë për Nxënësit e Ngujuar

 

Shkollë e Re në Isniq të Deçanit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, dhe kryetari i komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, i kanë prerë sot shiritin objektit të ri të shkollës ...

Mbyllen Lokalet e Lojërave të Fatit në Deçan

Katërmbëdhjetë lokale të lojërave të fatit janë mbyllur sot në Deçan me vendim të kryetarit të Komunës, Rasim Selmanaj.

Largohen Therrat nga Verrat e Llukës

Largohen Therrat nga Verrat e Llukës

Ka filluar të realizohet projektin kompleksi i “Verrave të Llukës” në Deçan.

Deçanasit: Nuk Kemi Toka për Manastirin!

Deçanasit: Nuk Kemi Toka për Manastirin!

Protesta nisi në mesditë, ndërsa protestuesit mbanin mbishkrimin “Gjykata Kushtetuese Shkeli Drejtësinë” dhe parulla tjera.

Deçanasit Kundërshtojnë Vendimin e Kushtetueses

Një numër i madh i qytetarëve i janë përgjigjur thirrjes së kryetarit të Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, për të protestuar kundër  vendimit ...

Selmanaj: Jo Kushtetueses për Tokat e Dhëna Manastirit

Gjykata Kushtetuese e publikoi të premten vendimin me të cilin këtë pronë e konsideroi të Manastirit të Deçanit.

Selmanaj Thërret Protestë Kundër Vendimit të Kushtetueses

Selmanaj Thërret Protestë Kundër Vendimit të Kushtetueses

Pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, e cila ia pranoi kërkesën Manastirit të Deçanit për 24 hektarë tokë, kanë reaguar edhe autoritetet lokale.