Postet nga: qeveria e kosovës

Qeveria voton kandidatët për anëtarë në disa borde

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka votuar disa anëtarë të bordeve të disa ndërmarrjeve publike.

Miratohet kërkesa e Ministrisë së Financave për transferet nga nënprogrami ‘Shpenzimet e Paparashikuara’ në nënprogram tjetër

Kabineti qeveritar ka zhvilluar mbledhje elektronike sot, me ç’rast ka miratuar një vendim.

Çka parasheh programi i qeverisë për t'i lehtësuar qytetarëve marrjen e shërbimeve administrative në institucione

Qeveria e Kosovës, dy vite më parë ka miratuar programin i cili do të mundësoj që të zvogëloj barren administrative në institucione qendrore e lokale duke mundë...

Rrëfimi për tragjedinë në Pejë dhe burokracinë

Në murin që e shpoi fuqia e ujit Milaim Ademaj e ka të vështirë të kalojë. Hapësira e krijuar e ngulfatë në kujtime, e mërzia i vë...

Ulja e pensioneve të mësimdhënësve, “gabim teknik” dhe jo vendim qeveritar

Nuk ka asnjë vendim të Qeverisë së Kosovës për uljen e vlerës së pensionit për punëtorët e arsimit që kanë punuar gjatë viteve ‘90, por ...

Qeveria mban mbledhje elektronike, emëron Hyrmete Mydytin kryesuese e bordit të drejtorëve të Postës

Qeveria e Kosovës ka zhvilluar një mbledhje elektronike në të cilën ka marrë tri vendime.

“Era zgjedhje”- A do të jetë 2024 vit zgjedhor në Kosovë?

Ndonëse pas vetes kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka një shumicë të thjeshtë parlamentare në Kuvend dhe në anën tjetër një opozitë të fragmentuar sa u ...

Pas ankesave, Qeveria synon fond 1.5 milionësh për ofruesit e shërbimeve sociale

Fondet i kanë të nevojshme për t’i ofruar shërbimet e tyre. Për strehimoret dhe organizatat joqeveritare që ofrojnë shërbime sociale dhe familjare, Qeveri ndau kë...