Postet nga: qeveria e kosovës

Kontrata sekrete në Kosovë, publike në Amerikë

Ministria e Punëve të Jashtme (MPJD) ka vendosur ta shpallë sekrete kontratën e lobimit që ia ka dhënë Avni Mustafajt dhe Afërdita Rakipit. Por, kjo kontratë ...

SHBA përsëri bën thirrje për shtyrjen e vendimit për dinarin: Këto veprime panevojshëm janë duke rritur tensione ndëretnike

Ambasadori i SHBA-së në Kosovës, Jeffrey Hovenier, ka ripërsëritur kërkesën për të shtyrë zbatimin e Rregullores së Bankës Qendrore të Kosovës duke ...

A duhet të shtohet numri i anëtarëve të Komisionit të Pavarur për Media?

Projektligji për Komisionin e Pavarur për Media, i cili është proceduar së fundmi në Kuvendin e Kosovës nga Zyra e kryeministrit, parasheh shtimin e anëtarëve ...

Flutura Kusari: Projektligji për KPM-në, vazhdimësi e qasjes armiqësore të Vetëvendosjes ndaj mediave

Qeveria e Kosovës ka dorëzuar në Kuvend projektligjin i cili synon që video dhe audio-materialet e publikuara në platformat për shpërndarjen e videove dhe mediat online ...

Mushkolaj për propozimet e qeverisë për ligjin e KPM-së: Prekin demokracinë e vendit

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës dhe Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës ka thirrur sot konferencë të jashtëzakonshme për media mbi ndryshimet e ...

Deputetja Hykmete Bajrami reagon pas njoftimit të BQK-së për mbylljen e “Komercijalna Banka AD Beograd”

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Hykmete Bajrami, ka thënë se mbyllja e ‘Bankës Komerciale’ në Kosovë lidhet me ndryshimin e pronësisë së saj në Serbi.

Ish-këshilltari i kryeministrit Kurtit emërohet zëvendësguvernator i BQK-së

Ish-këshilltar i kryeministrit Albin Kurti, Milot Cakaj është emëruar zëvendësguvernator i Bankës Qendrore të Kosovës nga bordi i këtij institucioni.

Qeveria i rekomandon Kuvendit dy emra për një pozitë në bordin e OSHP-së

Qeveria e Kosovës ka votuar emrat e dy kandidatëve për anëtarë të bordit të OSHP-së.