Postet nga: prokuroria themelore mitrovice

land rover, shtetasit francez

Prokuroria po heton hyrjen ilegale në Kosovë të dy shtetasve francezë me veturën me targa ruse

Dy shtetas francezë janë arrestuar ditë më parë nën dyshimin se kanë kryer vepër penale të kalimit ilegal të kufirit.

Kërkohet paraburgimi për Nuredin Lushtakun dhe dy familjarët tij

Prokuroria Themelore në Mitrovicë ka kërkuar masën e paraburgimit për ish- nënkryetarin e Komunës së Skenderajt, Nuredin Lushtakun dhe dy familjarët e tjerë në ...

Dy nga familjarët e Nuredin Lushtakut dërgohen në mbajtje

Dy familjarë të ish- nënkryetarit të Komunës së Skenderajt, Nuredin Lushtakut janë dërguar në mbajtje ndërsa dy të tjerë janë liruar në procedurë të rregullt.

Prokuroria e Mitrovicës po mbledhë informacione për hyrjen e vaksinave anti-COVID në veri të Kosovës

Prokuroria e Mitrovicës ka njoftuar se informacioneve të pranuara dhe raporteve në media lidhur me futjen potenciale të vaksinave anti-COVID në pjesën veriore të Kosovës pa pë...

Prokuroria po mbledh informacione për ardhjen e vaksinës anti-COVID në komunat e veriut

Prokuroria në Mitrovicë ende është duke mbledhur informacione në lidhje me ardhjen e vaksinave kundër COVID-19 në komunat serbe në veri të Kosovës.

Prokuroria në Mitrovicë po punon si zakonisht

Prokuroria Themelore në Mitrovicë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se lajmet për largimin e prokurorëve dhe stafit mbështetës serb nga sistemi prokurorial ...

Aktakuzë ndaj pesë personave për shitje të narkotikëve në shtete të Europës

Prokuroria Speciale ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore të Mitrovicës kundër pesë personave për veprën penale pjesëmarrje ose organizim të grupit kriminal dhe ...