Postet nga: ProCredit Bank

MPB ia lejon ProCredit Bank-ës 1 ton fishekzjarre

Ministria e Punëve të Brendshme i ka dhënë leje Bankës ProCredit për hedhjen e një ton fishekzjarrëve.

Aktivistët kërcënojnë me protesta ndaj koncertit me fishekzjarrë të ProCredit Bank

Aktivistët mjedisorë kosovarë kanë bërë thirrje për bojkot të koncertit të këngëtares Elvana Gjata që pritet të mbahet të shtunën në mbrëmje në ...

Albana Morina u Rrëfen Deputeteve Largimin e Saj nga Puna

Albana Morina u Rrëfen Deputeteve Largimin e Saj nga Puna

Albana Morina ka rrëfyer para deputeteve Blerta Deliu-Kodra, Lirije Kajtazi dhe Shukrije Bytyqi betejën e saj gjyqësore me ish-punëdhënësin e saj “ProCredit Bank”, të ...

Nuk ka Sjellje të Pahijshme të Prokurores Ervehe Gashi

Zyra e Prokurorit Disiplinor e njoftoi Zyrën Ligjore të BIRN dhe Internews Kosova se ka përfunduar hetimin disiplinor sipas detyrës zyrtare lidhur me lëndën e ...

‘ProCredit Bank’ e Albana Morina i Drejtohen Apelit

Banka “ProCredit Bank” si palë e paditur dhe ish-punonjësja e saj, Albana Morina, si paditëse, janë ndarë të pakënaqura me vendimin e dhënë një muaj më ...

Albana Morina Fiton Gjyqin Ndaj ‘ProCredit Bank’

Gjykata Themelore në Prishtinë ka marrë aktgjykim me të cilin është vendosur se ProCredit Bank t’ia kompensojë pagat Albana Morinës pasi gjeti se ajo ishte larguar kundërligjshë...

Ish-Punëtorët e Bankës të Shqetësuar nga Vonesat e Prokurorisë

Ish-Punëtorët e Bankës të Shqetësuar nga Vonesat e Prokurorisë

Ish-punëtorët e “ProCredit Bank”-ës shprehen të shqetësuar përballë vonesave në trajtimin e rastit të tyre tash kur po mbushet një vit që nga koha ...

68 Mijë Euro Fitimi i Humbur i Diturie Hoxhës

Rreth 68 mijë euro është fitimi i humbur i Diturie Hoxhës që nga koha kur u largua nga puna, në shtator të vitit 2012, e deri në fund të muajit shtator 2015. ...