Postet nga: Albana Morina

Albana Morina u Rrëfen Deputeteve Largimin e Saj nga Puna

Albana Morina u Rrëfen Deputeteve Largimin e Saj nga Puna

Albana Morina ka rrëfyer para deputeteve Blerta Deliu-Kodra, Lirije Kajtazi dhe Shukrije Bytyqi betejën e saj gjyqësore me ish-punëdhënësin e saj “ProCredit Bank”, të ...

‘ProCredit Bank’ e Albana Morina i Drejtohen Apelit

Banka “ProCredit Bank” si palë e paditur dhe ish-punonjësja e saj, Albana Morina, si paditëse, janë ndarë të pakënaqura me vendimin e dhënë një muaj më ...

Albana Morina Fiton Gjyqin Ndaj ‘ProCredit Bank’

Gjykata Themelore në Prishtinë ka marrë aktgjykim me të cilin është vendosur se ProCredit Bank t’ia kompensojë pagat Albana Morinës pasi gjeti se ajo ishte larguar kundërligjshë...

Morina Kërkon mbi 140 Mijë Euro Dëmshpërblim nga “ProCredit Bank”

Albana Morina kërkon mbi 140 mijë euro dëmshpërblim nga “ProCredit Bank”, e cila ia kishte ndërprerë kontratën e punës sipas saj në mënyrë të ...

Ish-Punëtorja Jep Deklaratën në Gjyqin ndaj "ProCredit Bank"-ës

Albana Morina, ish-punonjëse e “ProCredit Bank”-ës ka dalë para Gjykatës Themelore në Prishtinë për ta dhënë deklaratën e saj lidhur me largimin nga ...

”Pro Credit Bank”-Largimet e Dyshimta të Punëtorëve

“Nëse nuk e nënshkruani kontratën për dorëheqje sot, ne do ta rrënojmë reputacionin tënd dhe kurrë nuk do të ofrojmë një rekomandim,” është ...