Postet nga: Pranvera Zejnullahu-Raçi

Rasti i fetusit që u fut në rrobalarëse në Spitalin e Pejës, pse mori vërejtje ish-drejtoresha e SHSKUK-së?

Një ngjarje e rëndë dyshohet të ketë ndodhur gjatë muajit të fundit të vitit të kaluar në Spitalin e Pejës.

Kirurgu i SHSKUK-së Kavaja me vetëm nëntë operacione gjatë një viti

Numri i operacioneve që kryejnë kirurgët brenda klinikave të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe jo vetëm, është një temë që vazhdimisht përflitet nga publiku.

Pronarja e ordinancës private ku kishte punuar Aida Namani, kryetarja e bordit të SHSKUK-së, zgjidhet stomatologe në Stomatologji

Janë disa drejtorë të klinikave e të spitaleve që u ndërruan gjatë vitit 2022, e procesi i emërimit të të cilëve po hetohet pas akuzave që u bë...

A është shkurtuar orari për rezonanca magnetike në Radiologji me qëllim që t’u krijohet më shumë profit privatëve?

Gjatë intervistës në emisionin “Kallxo Përnime”, drejtoresha e Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, Pranvera Zejnullahu Raçi, e cila dha sot dorëheqje nga ...

Zejnullahu-Raçi: Në dy vitet e fundit nuk ka pasur vlerësim të drejtorëve të klinikave

Pranvera Zejnullahu-Raçi, tashmë ish-drejtoreshë e Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, e cila sot dha dorëheqje pas gati 6 muaj në këtë pozitë, është e ...

Ish-drejtoresha e SHSKUK-së flet për rastin e operacionit “David”

Më 12 janar të këtij viti, Qendra Klinike Universitare e Kosovës kishte njoftuar se pas analizës së një situate të krijuar asokohe, ishte liruar nga pozita e ushtruesit ...

Pse është kthyer në punë logopedi i dyshuar për trajtim të pandërgjegjshëm mjekësor?

Logopedi nga Gjilani, i cili ishte arrestuar si i dyshuar për trajtim të pandërgjegjshëm mjekësor, Iljasa Fazliu, është kthyer para më pak se një jave në ...

Si ndreqet shëndetësia me u.d. maratonik?

Shëndetësia e Kosovës kohëve të fundit është karakterizuar me udhëheqje nga ushtrues detyre të drejtorëve.