Postet nga: Partia e Drejtësisë

100 familje nga Deçani i bashkohen partisë së Fatmir Limajt

Partisë Nisma Socialdemokrate gjatë ditës së sotme i janë bashkuar 100 familje nga komuna e Deçanit.

Partia e Drejtësisë: Komuna e Vushtrrisë nuk respekton Ligjin në Komitetin për Politikë dhe Financa

Me 8 tetor të vitit të kaluar, Ministria e Drejtësisë ka paditur Komunën e Vushtrrisë për shkak se nuk ka respektuar Ligjin për Barazi Gjinore gjatë procedurë...

Labinotë Demi-Murtezi Largohet nga Partia e Drejtësisë

Largimin nga PD, Demi-Murtezi e ka bërë publike në profilin e saj në “Facebook”.

KQZ: Kuvendi i Partisë së Drejtësisë, i Jashtëligjshëm

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka konstatuar se kuvendi i jashtëzakonshëm zgjedhor i Partisë së Drejtësisë (PD), i mbajtur vitin e kaluar, nuk është në përputhje ...

PD Organizon Kuvend Zgjedhor në Shtator

Këshilli Drejtues i Partisë së Drejtësisë (PD) u ka bërë thirrje të gjitha degëve të saj që t’i japin mbështetje iniciativës dhe të ...

Agani i Pazëvendësueshëm për PD-në

PD-ja do ta presë lirimin e Aganit nga akuza për keqpërdorim detyre, ndërsa ka kërkuar përshpejtim të lëndës që ai t’i kthehet ...

Bashkësia Islame: Xhamitë Janë Vend i Lutjeve

Bashkësia Islame thotë se aktet e tilla kanë për qëllim futjen e frikës.