Postet nga: Atdhe Demaj

Dështon seanca ndaj ish-deputetit në rastin për mashtrim me viza

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj ish-deputetit të Kuvendit të Kosovës nga NISMA Social Demokrate, M.Z., dhe dy të akuzuarve tjerë I.K. dhe E.K. ne ...

Gjykimi i Pal Lekajt: Drejtori pretendon se nënshkrimi në tender i është falsifikuar

Sot, në gjykimin e Pal Lekajt dhe tre të tjerëve, dëshmoi hetuesi i ATK-së dhe dy ekspertët financiarë.

Pal Lekaj bashkë me tre të tjerë sërish në bankën e të akuzuarit

Pal Lekaj, Ismet Isufi, Veli Hajdaraga dhe Gani Rama, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjakovës.

Gjakovë - Shtyhet seanca ndaj Pal Lekajt

 

Pal Lekajt e Gani Ramës u bashkohen lëndët në gjykatë

Në gjykimin e ish-zyrtarit të komunës së Gjakovës, Gani Rama i cili po gjykohet për 218 mijë euro, të premten prokurori Atdhe Demaj erdhi me propozime të reja.

Në prag të zgjedhjeve, vazhdon gjyqi për fondet e 3 përqindëshit

“Aktakuzë pa lidhje” kështu e ka quajtur Florent Latifaj avokat i Naser Osmanit aktakuzën e cila e ngarkon Osmanin dhe Atdhe Gashin për keqpërdorime në fondin ...

Rrëfimet e dëshmitarëve për mashtrimin me viza pune në gjykimin ndaj Milaim Zekës dhe dy të tjerëve

Bekim Mikullovci, Kastriot Aliu, dhe Kastriot Brahimi kanë dhënë dëshmitë e tyre në gjykimin për mashtrim me viza gjermane, shpëlarje parash dhe shmangie nga tatimi, ndaj ...

Milaim Zeka dhe dy të akuzuarit tjerë përballen me dëshmitarët që paguan mijëra euro për viza që nuk i morën kurrë

Tre të akuzuarit për mashtrim me viza pune të Gjermanisë, pastrim parash, shmangie nga tatimi, Milaim Zeka, Ilir Krasniqi dhe Edmond Kërliu, janë ballafaquar sot në gjykatë me ...