Postet nga: Borxhet

Murtezaj: Ndërtimtaria dhe gastronomia, “prodhues” të punëtorëve pa letra

Gazetare: Nadije Ahmeti

ZKA: Komuna e Klinës nuk ka ndërmarrë masa shtesë që detyron borxhlinjtë të paguajnë obligimet

Përveç letër-kujtimit, Komuna e Klinës nuk ka ndërmarrë masa shtesë për borxhlinjtë, sikur veprimet ligjore përmes përmbaruesit, në mënyrë që të detyrojë ...

Borxhi mbi 30 milionë euro përplas ish-drejtorin me u.d. drejtorin e Fondit për Sigurimin Shëndetësor

Mbi 30 milionë euro ka shkuar borxhi i Fondit për Sigurime Shëndetësore, që nga themelimi i tij në vitin 2014.  Por, buxheti për këtë vit për ...

Kompania “Pastrimi” kërkon pagesën e borxheve brenda 5 dite ose nis procedurat përmbaruese

Më 25 tetor kompania regjionale ‘Pastrimi’ përmes mesazheve u ka bërë thirrje klientëve të saj që të shlyejnë obligimet ndaj kësaj kompanie brenda 5 ditësh ose në ...

ATK inkason mbi 700 mijë euro borxhe nga bizneset  

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se dje ka vazhduar aktivitetin e konfiskimit të borxheve të papaguara nga bizneset dhe si rezultat janë inkasuar mbi 700 mijë euro. 

Drejtuesit e KPM-së flasin për borxhet të cilat nuk ia kanë paguar mediat

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka votuar kundër miratimit të raportit vjetor të Komisionit të Pavarur për Media (KPM).

Kaquri: Ende nuk dihen borxhet e institucioneve jashtë vendit ndaj Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Ndonëse 94 për qind e buxhetit për trajtim jashtë vendin shkon në spitalet e Turqisë, përfaqësuesit e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore thonë se ende ...

KRU "Prishtina" nesër fillon shkyçjen e bizneseve që nuk kanë paguar faturat

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ”Prishtina” ka njoftuar se nga nesër, 25 korrik, do të fillojë shkyçjen nga rrjeti i ujësjellësit të bizneseve që nuk kanë ...