Postet nga: Padia

Telekomi i Kosovës deklarohet pas padisë nga Z-Mobile

Pas një mbledhjeje urgjente të cilën e ka mbajtur sot Bordi i Telekomit të Kosovës në lidhje me padinë e ushtruar nga operatori “Z-Mobile”është deklaruar Kryeshefi i ...

Ministria e Kulturës, kallëzim penal ndaj kompanisë që po e restauron Kalanë e Novobërdes

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka paraqitur kallëzim në Prokurorinë e Gjilanit kundër Srgjan Gjorgjeviq me banim në Novobërdë dhe kompanisë “KOTO” nga Serbia, e ...

Kompania e Shukri Klinakut padit MAShT-in lidhur me botimin e teksteve të reja

Shtëpia botuese ‘Luarasi’ ka paditur Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për diskriminim në zgjedhjen e fituesve të ankandit për botimin e teksteve të reja shkollore.

Kryeshefi i Telekomit: Jemi duke përgatitur padi për humbjet e shkaktuara nga kontrata me Z-Mobile

Kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi ka njoftuar se janë duke përgatitur një padi ndaj Dardafone (Z-Mobile) për humbjet e shkaktuara ndaj Telekomit të Kosovë...

Zëvendës-Kryeprokurori i Prishtinës e padit Këshillin Prokurorial

Prokurori Ibrahim Berisha, njëherit Zëvendës-kryeprokuror në Prokurorinë e Prishtinës, ka ushtruar padi ndaj Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Hidhet poshtë padia e SBAShK-ut kundër vendimit për kompensimin e orëve

Gjykata në Prishtinë e ka hedhur poshtë si të pabazuar padinë e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës lidhur me vendimin e Ministrisë së Arsimit ...

Aleatët në gjyq: Shefja e kabinetit të Mytaher Haskukës, e padit Zafir Berishën për shpifje

Krenare Koçi, shefe e kabinetit të kryetarit të komunës së Prizrenit Mytaher Haskuka, ka paditur deputetin e partisë NISMA, Zafir Berishën, për shpifje.

Edi Rama padit politikanë të opozitës dhe një gazetar

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe kabineti i tij qeveritar i kanë hapur punë vetes dhe një morie politikanësh duke bërë përballje të shumta gjyqësore.