Postet nga: Orhan Ademaj

Vrasja me thikë në Prizren, ndërpritet seanca për shkak se salla nuk kishte pajisje për video-audio incizim

Gjykata e Prizrenit ka bërë administrimin e provave në rastin ku Orhan dhe Albert Ademaj po gjykohen për vrasje me thikë në Prizren.

Gjykimi për vrasjen në Prizren, aprovohet propozimi për ekzaminimin psikiatrik të të akuzuarit

Gjykata e Prizrenit të mërkurën ka aprovuar propozimin për ekzaminimin psikiatrik të të akuzuarit, i cili po gjykohet për vrasje të rëndë.

Vrasja në Prizren, mbrojtja propozon ekzaminim psikiatrik të të akuzuarit

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca e radhës e gjykimit të Orhan dhe Albert Ademajt, të akuzuar për vrasje të rëndë.

Vrasja me thikë në Prizren, mbrojtja propozon që të dëgjohet eksperti që bëri autopsinë

Orhan dhe Albert Ademaj janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prizrenit për t’u ballafaquar me akuzën për vrasje të rë...

Prizren, dëshmitari tregon detaje si u ther për vdekje me thikë shoku i tij

M.H. ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prizrenit për momentin e therjes vdekjeprurëse me thikë të shokut të tij, Mendim Kurtishaj.

Mungon njëri i akuzuar, shtyhet seanca për vrasjen e rëndë në Prizren

 

Vrasja në Prizren, dëshmitari: Mosmarrëveshja mes viktimës dhe të akuzuarve lindi për shkak të qenit pit bull

Në gjykimin ndaj Orhan dhe Albert Ademajt, të akuzuar për vrasjen e Mendim Kurtishajt, sot ka dëshmuar vëllai i viktimës, Pajtim Kurtishaj.

Nëna e të vrarit në Prizren thotë se të akuzuarit nuk kanë pranuar të pajtohen

Zarife Kurtishaj, nëna e tashmë të ndjerit Mendim Kurtishaj, i cili ishte vrarë më 1 maj 2020 në “Tranzitin e ri” ka dëshmuar sot në cilësinë e dëshmitares.