Postet nga: OpenAI

Intelegjenca artificiale në Instagram do të ketë deri në 30 personalitete të ndryshme

Pamja e ekranit që ka rrjedhë në media thotë se chatbot do të jetë në gjendje t'u përgjigjet pyetjeve dhe të ofrojë këshilla. Rivali i Instagramit, Snap, pë...

Rreziku për njerëzimin nga Inteligjenca Artificiale, paralajmërimi i liderëve të industrisë

Udhëheqësit kryesorë të inteligjencës artificiale (IA) përfshirë Shefin Ekzekutiv të OpenAI, Sam Altman, të martën iu bashkuan ekspertëve dhe profesorëve në ngritjen e "...

Aftësi e re nga Google Bard, ndihmon në shkrimin e kodit në mbi 20 gjuhë programimi

Konkurrenti i Google për ChatGPT të OpenAI ka një veçori të re: programim dhe ndihmë për gjuetinë e gabimeve në mbi njëzet gjuhë të ndryshme programimi, ...

Ekspertët e teknologjisë bëjnë thirrje për një pauzë 6-mujore në zhvillimin e AI

Ndërkohë që Inteligjenca Artificiale (AI) po zhvillohet shumë shpejt, një grup ekspertësh kanë bërë thirrje për një pauzë. Ata kanë paralajmëruar për efektet negative ...

OpenAI rrezikon profesionet e rreth 80% të punëtorëve

OpenAI, kompania që qëndron prapa chatbot-it të njohur ChatGPT, ka listuar shifrat për ekspozimin e punëve të ndryshme ndaj inteligjencës artificiale (AI) - dhe këto ...

Si funksionon GPT-4 dhe si mund të filloni ta përdorni atë në ChatGPT

I lansuar më 14 mars, GPT-4 është pasardhësi i GPT-3 dhe është teknologjia që qëndron prapa chatbotit viral ChatGPT.

ChatGPT* dhe vdekja e autorit

Chatbot**-et e fuqizuar nga Inteligjenca Artificiale, IA, jo vetëm që po e shfrytëzojnë krijimtarinë njerëzore, por edhe po e gërryejnë të njëjtën me ...