Postet nga: oferta

Edhe pak ditë kanë mbetur, risi nga Aeroporti i Prishtinës!

Duke filluar nga data 31 mars, të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të udhëtojnë në drejtim të Luxemburgut do të kenë mundësi ta bëjnë një gjë të ...

Ofertë ekskluzive vetëm me “Sharr Travel” për 8 Mars në hotel “Regina City” në Vlorë

Kompania e turizmit “Sharr Travel” ka sjellë një ofertë bombastike për nder të 8 Marsit.

Mos humb kohë, rezervo udhëtimin tënd përfito deri 50% zbritje!

Kompania Prishtina Ticket ka krijuar mundësi që të kurseni kohë duke rezervuar biletën e udhëtimit ONLINE dhe duke kursyer para.

Shijo 3 ditë të mrekullueshme në Stamboll për vetëm 99 euro

Kompania Turistike Shpejtimi ka lansuar një ofertë të veçantë për udhëtimet drejt Stambollit për vetëm 99 euro.

Me derivatet e Petrol Company ju mund të bëni deri në 30% më shumë kilometra me veturën tuaj

Sot po flasim për derivate. Por jo për çdo lloj derivati, po flasim për derivatet e Petrol Company. Me derivatet e kësaj kompanie, ju i bë...

Zbuloni ofertat e Shën Valentinit në Viva Fresh Store!

Tashmë, Viva Fresh Store ka përgatitur me shumë dashuri “Këndin e dhuratave”, duke ofruar për ju shumë zgjedhje.

Muaji mars me risi në Aeroportin e Prishtinës!

Fundi i muajit mars do të sjellë risi në Aeroportin e Prishtinës. Nga data 24.03.2024, të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të udhëtojnë në drejtim të Luxemburgut do ...

Ofertë speciale, udhëto nga Gjermania drejt Prishtinës për vetëm 99 euro