Postet nga: oferta

E Premtja e Bardhë me zbritje deri në 50%

Përzgjedhje e gjerë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme

Shijo magjinë e Stambollit për vetëm 99 euro

Në përpjekje për të ofruar një eksperiencë të paharrueshme udhëtimi, Kompania Turistike Shpejtimi ka lansuar një ofertë të veçantë për udhëtimet drejt Stambollit pë...

𝐓𝐡𝐲𝐡𝐞𝐭 𝐑𝐄𝐊𝐎𝐑𝐃𝐈 𝐈 𝐙𝐁𝐑𝐈𝐓𝐉𝐄𝐕𝐄!

𝐏ë𝐫 𝐝𝐢𝐭ë𝐥𝐢𝐧𝐝𝐣𝐞𝐧 e 𝟐𝟎-𝐭ë, Viva Fresh Store ka lansuar super kampanjën e fuqishme në gjithë rrjetin e marketeve në krejt Kosovën! Gjatë këtyre DITËVE, thyhet REKORDI i zbritjeve! ...

ETC- Shfleto Fletushkën Online

Familjes i duhet një vend i besueshëm për blerje e kuptohet që të gjitha i gjeni në ETC.

Auto Mita rikthen ofertën pas kërkesave të panumërta – servisi gratis gjithë jetën, përfito sepse zgjatë vetëm një javë

Auto Mita po thyen rrjetin me ofertën e Black Friday – blini një makinë të re Renault, Nissan apo Dacia dhe merrni servis falas për gjithë jetën. Oferta ...

Parkingu Nëntokësor në kryeqytet me çmime të reja

Një vit pas hapjes zyrtare të Parkingut Nëntokësor në Qendër të kryeqytetit për të cilin u bë bujë në media si shkak i çmimeve që pë...

Nëntori sjellë magjinë në ETC

Një muaj dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme.

Kompania kosovare vjen me risi, pak para vitit të ri!

Kompania ajrore GP Aviation Ltd dhe kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket po vazhdojnë të sjellin risi.