Postet nga: Nushe Kukaj-Mekaj

Drejt fundit gjykimi ndaj ish-drejtorit të Inspektoratit në Komunën e Pejës

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar gjykimi ndaj ish-drejtorit të Inspektoratit të Komunës së Pejës, Demë Dashi, i cili po akuzohet se me dashje nuk i ...

Prokuroria paralajmëron ankesë për vendimin e gjykatës në rastin "Veteranët"

Gjykata e Prishtinës sot ka shpallur aktgjykimin në rastin e njohur si “Veteranët”, duke i liruar nga akuza 12 persona të akuzuar për keqpërdorim të pozitës ...

Lirohet nga akuza ish- drejtori i Inspeksionit në Komunën e Obiliqit

Për të dytën herë është liruar nga akuza ish- drejtori i Inspeksionit në Komunën e Obiliqit, Avdi Mjeku, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës ...

Dëshmia e Shkumbin Demalilajt para gjykatës në rastin e njohur si 'Veteranët'

Në Gjykatë e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësorë në rastin e njohur si “Veteranët”, me të cilën ish kryeministri i Kosovës, Agim Çeku, ish-ministri i ...

Shkaku i COVID-19 shtyhet seanca e gjykimit për listën e veteranëve të UÇK-së

Procesi penal ku i akuzuar është Agim Çeku, Shkumbin Demaliaj, Rrustem Berisha e 9 të akuzuar të tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare sa ishin pjese e Komisionit ...

Togeri i Policisë del në gjyq për akuzat për fshehje të kërcënimit

Një epror i Policisë së Kosovës ka dalë të premten para gjyqit në Prishtinë për t’u përgjigjur në akuzën për keqpërdorim të detyrë...

Dështoi seanca e rigjykimit për marrje ryshfeti ndaj ish doganierëve

Ish-doganierët Alban Krasniqi dhe Besnik Polloshka, të akuzuar për marrje ryshfeti, dhe Liridon Borovci, Habib Luta dhe Isak Luta të akuzuar për dhënie ryshfeti sot pritej ...

Gjykata e liron rojen e pyllit të akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Prishtinës ka liruar sot nga akuza rojën e pyllit Perica Niçiq, i akuzuar për marrje ryshfeti prej 50 eurove për mos dhënie të ...