Postet nga: Nushe Kukaj-Mekaj

Ish-drejtori i Bankës NLB zgjedh heshtjen në Gjykatë

 

Ish-kryeministri nuk vjen të dëshmojë në rastin ‘Veteranët’

Ish-kryeministri i Kosovës, R.H. nuk është paraqitur të hënën në gjykatën e Prishtinës për të dëshmuar në rastin e njohur si “veteranë...

Gjykimi i ish-drejtorit të NLB Bankës për përvetësimin e mbi 305 mijë eurove, dëshmon eksperti financiar

Eksperti financiar, Xhevdet Krasniqi, ka dëshmuar sot në gjykimin e drejtorit të NLB Bankës, Ismail Rudari, i cili po akuzohet se ka përvetësuar 305 mijë e 420 euro ...

Dënohen të akuzuarit se kontrabanduan kosovarët nëpër Europë

Shani Sahitaj, Bejtullah Bytyqi, Sefedin Bezeraj, Lulzim Bajrami, Bashkim Vladi, Premton Harxhi, Musaj Krasniqi dhe Emrush Gashi janë dënuar sot nga gjykata për kontrabandim me migrantë.

Gjykimi për kontrabandim me emigrantë, të akuzuarit e pranojnë fajësinë

Tetë të akuzuarit për kontrabandim me migrantë: Shani Sahitaj, Bejtullah Bytyqi, Sefedin Bezeraj, Lulëzim Bajrami, Bashkim Vladi, Premton Harxhi, Musaj Krasniqi dhe Emrush Gashi, e kanë pranuar fajë...

Dosja e Prokurorisë për keqpërdorimet me nota dhe regjistrime në Fakultetin e Mjekësisë

Abdyl Buja, Mentor Ismajli, Alban Azemi dhe Rizah Azemi, të akuzuar për keqpërdorime me nota dhe regjistrime në Fakultetin e Mjekësisë, të gjithë sërish u deklaruan ...

Vrasja në restorant ‘Shega’, mungon gjykatësja në rigjykim

Seanca gjyqësore në rigjykimin për vrasjen e dyfishtë në restoran “Shega” nuk është mbajtur për shkak të mungesës së anëtares së trupit gjykues Nushe Kukaj- ...

Rasti 'Medicus', seanca e rigjykimit shtyhet në mungesë të avokatit

Lutfi dhe Alban Dervishi, të akuzuar për krim të organizuar me trafikim të qenieve njerëzore nuk mundën të përballen sot me akuzat në gjykatë.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!