Postet nga: nexhmi krasniqi

IPK hap rast ndaj Drejtorit të Policisë Kufitare Nexhmi Krasniqit, pas raportimit të KALLXO.com

Inspektorati Policor i Kosovës ka hapur rast ndaj Drejtorit të Policisë Kufitare në Policinë e Kosovës, Nexhmi Krasniqi.

Drejtori i Policisë Nexhmi Krasniqi fotografohet me të dënuarin për trafikim me narkotik

Nexhmi Krasniqi, ish-drejtori i Policisë së Rajonit të Prizrenit dhe tani drejtor i Policisë Kufitare, është fotografuar me një person, i i cili në vitin 2015 është arrestuar e më pas ...

Nexhmi Krasniqi pranon se deklaroi se Astrit Dehari piu medikamente

Mbi 2 orë e 30 minuta ka zgjatur intervistimi i ish-Drejtorit të Policisë se Rajonit të Prizrenit, Nexhmi Krasniqi, në cilësinë e dëshmitarit në kuadër të hetimeve të rinisura ...

Përfundon intervistimi i Nexhmi Krasniqit rreth vdekjes së Astrit Deharit

Ka përfunduar para pak minutash intervistimi i ish Drejtorit të Policisë së Rajonit të Prizrenit, Nexhmi Krasniqi në kuadër të hetimeve të rinisura për vdekjen misterioze të ...

Fillon intervistimi i Nexhmi Krasniqit

Mëngjesin e sotëm ka filluar intervistimi i Nexhmi Krasniqit që ishte  drejtori i Policisë së Prizrenit në kohën e vdekjes së dyshimtë të Astrit Deharit.

Nexhmi Krasniqi nesër merret në pyetje në lidhje me rastin Dehari

Nexhmi Krasniqi, drejtori i Policisë së Prizrenit në kohën e vdekjes së dyshimtë të Astrit Deharit pritet që nesër të intervistohet nga Policia e Kosovës.

Drejtori i Policisë në Prizren, Nexhmi Krasniqi, dërgohet në Policinë Kufitare

Nexhmi Krasniqit, i cili deri më tani ka mbajtur postin e Drejtorit Rajonal të Policisë në Prizren, sot i është ndërruar pozita.