Postet nga: naim beka

Dëshmitari në gjykimin për tentim vrasje: I akuzuari e kishte lënë thikën nën hapësirën e bankës time

Besim Smakaj sot u ulë në bankën e të akuzuarëve për t`u ballafaquar me akuzën e Prokurorisë së Mitrovicës për tentim vrasjen e ...

Mungon i dëmtuari, dështon seanca gjyqësore, kundër vëllezërve Selmani

Seanca e gjykimit ndaj dy vëllezërve Pajtim dhe Bajram Selmanit për shkak të lëndimit të lehtë trupore, armëmbajtjes pa leje dhe përdorimit të armë...

Gjykata nuk ia pranoi fajësinë 21 vjeçarit të akuzuar për 4 vepra penale

Gazmend Lahu, i akuzuar për 4 vepra penale, lëndim i rëndë trupor, armëbajtje pa leje, përdorim i armës apo mjetit të rrezikshëm, shkaktim i ...

Veçohen procedurat ndaj të akuzuarve për mbindërtime të kundërligjshme në Skënderaj

Prokuroria e Mitrovicës po akuzon Zemë Rushitin se duke vepruar si person zyrtarë – inspektor i Ndërtimit në Skenderaj me qëllim që të krijoj dobi për të ...

Ish-polici hetues: Gani Geci ka qenë cak i një grupi të strukturuar që kryente vrasje, ku bënte pjesë edhe Ruzhdi Shaqiri

Sot në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar rigjykimi i Gani Gecit, i akuzuar për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit në Skenderaj.

Vrasja e Razhdi Shaqirit, vazhdon gjykimi ndaj të akuzuarit Gani Geci

Sot në Gjykatën e Mitrovicës pritet të vazhdoj gjykimi ndaj Gani Gecit. Ai nga prokuroria akuzohet për vrasjen e tani të ndjerit Ruzhdi Shaqiri, vrasje kjo e ...

Në gjykimin ndaj Gecit, dëshmon edhe mjeku që ka bërë autopsinë e të ndjerit Ruzhdi Shaqiri

Në gjykatën e Mitrovicës sot është mbajt seanca e gjykimit ndaj të akuzuarit Gani Geci.

Rigjykimi ndaj Gani Gecit pritet të vazhdoj sot

Sot në gjykatën e Mitrovicës pritet të vazhdoj gjykimi ndaj Gani Geci. Ai nga prokuroria akuzohet për vrasjen e tani të ndjerit Ruzhdi Shaqiri, vrasje kjo e ...