Postet nga: Naim Abazi

Ish shefat e PTK-së sërish para gjykatës në rastin ‘PTK - Z-Mobile’

 

Zyra e Prokurorit të Shtetit reagon pas kanosjes së prokurorit Naim Abazi, ky i fundit nuk flet

Prokurori i Prokurorisë Speciale Naim Abazi, është kërcënuar gjatë ditës së djeshme brenda objektit të kësaj prokurorie nga një qytetar.

Dëshmitarja në rastin ‘Toka’: Unë i kryeja lëndët trashëgimore, i nënshkruante Nuhi Uka

Gjykimi ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, keqpërdorim të detyrës, marrje ryshfeti, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së ...

Dëshmitari rrëfen si ia barti Shaban Sylës autorizimin për përfaqësim të familjes Steviq

Në gjykimin e njohur si rasti “Toka”, ku ndër të akuzuarit është edhe ish-deputeti i PDK-së, Azem Syla, është dëgjuar dëshmia e avokatit Edvard Gashi.

Gjykimi i grupit të Azem Sylës: Mungon i akuzuari, urdhërohet Policia ta sjellë me forcë në gjykatë

Gjykimi ndaj ish deputetit të PDK-ës Azem Sylës dhe grupit të të akuzuarve në rastin e njohur si ‘’Toka’’ u ndërpre për disa minuta për ...

Mungojnë 4 të akuzuar, nuk mbahet seanca ndaj grupit të Azem Sylës

Ka dështuar të mbahet seanca  ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla, dhe 21 të akuzuarve tjerë në procesin gjyqësor  “Toka’’.

Historia e gjykimit të ish-drejtuesve të Telekomit për rastin e Z-Mobile

Gjykata e Prishtinës sot shpalli vendim lirues për Agron Mustafën, Ejup Qerimin dhe Rexhë Gjonbalajn, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prokurori kërkon dënimin e Agron Mustafës, Rexhë Gjonbalajt dhe Ejup Qerimit në rastin e PTK-së

Në gjykimin e ish-kryeshefave të PTK-së Ejup Qerimi, Agron Mustafës dhe ish-kryetarit të Bordit të Telekomit Rexhë Gjonbalaj u dha fjala përfundimtare.