Postet nga: mts

Drejtori i MTS-së thotë se është zgjidhur çështja e lejes së punës e kompanisë në Kosovë

Institucionet kompetente të Kosovës e kanë pranuar ankesën e MTS d.o.o.,kundër vendimit të mëparshëm për heqjen e licencës së punë...

Autoriteti i Konkurrencës së Kosovës pikë të rendit të ditës monitorimin e çmimeve të teksteve shkollore në treg

Komisioni i Autoritetit të Konkurrencës së Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës.

Çfarë do të thotë për serbët në Kosovë heqja e lejes së punës për kompaninë MTS?

Acarim serioz i situatës që shkon përtej kornizave ekonomike, ekzistencë e diskutueshme e mbi 250 familjeve të komunitetit serb në Kosovë dhe ndërprerje e komunikimit dhe informimit pë...

“Telekom Serbia” informohet për heqjen e licencës së MTS-së në Kosovë

“Telekom Serbia” njoftoi se ka pranuar vendimin e Agjencisë për Regjistrimin e Bizneseve (ARBK) të Qeverisë së Kosovës, se kompanisë MTS d.o.o. i është hequr licenca ...

Kompania serbe, MTS, rrezikon t’i konfiskohet një pjesë e përfitimeve të saj në Kosovë

Nëse vërtetohet se kompania MTS d.o.o. ka blerë ilegalisht së paku katër operatorë kabllorë në zonat e banuara me shumicë serbe në Kosovë, do të ...

Kompania “MTS” mori pothuaj të gjithë operatorët kabllorë në zonat serbe në Kosovë

“Telekom Serbija” ka marrë përsipër të gjithë operatorët kabllorë në enklavat serbe në Kosovë, ka thënë menaxheri i përgjithshëm i “Telekom Serbija”, Vladimir Luç...

Operatori telefonik serb nuk përdor kodin shtetëror të Kosovës

Operatori i përkohshëm telefonik serb nuk po përfill marrëveshjen ndërshtetërore të Kosovës me Serbinë sa i përket telefonisë.

Sot Mund të Nisë Punën Operatori Telefonik Serb

Me marrëveshjen e arritur më 13 nëntor në Dialogun Kosovë-Serbi në Bruksel, u vendos që Kosovës t’i takojë kodi shtetëror telefonik  me kusht që në ...