Postet nga: ministri i arsimit

"Borgji" që ministri i Arsimit ia ka Gjuhës Shqipe

Ministri i Arsimit i Qeverisë në largim, Shyqiri Bytyqi, përmes një publikimi në Facebook sot ka ftuar të tjerët që t’i bashkohen Partisë Socialdemokrate.

NISMA-s i largohet një ministër nga partia

Ministri i Arsimit në Qeverinë në largim, Shyqiri Bytyqi, ka dhënë sot dorëheqje nga NISMA Socialdemokrate.

Ministri rrit numrin e studentëve të Mjekësisë në UP, KShC e quan intervenim politik

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi ka miratuar kërkesën e Senatit të Universitetit të Prishtinës për rritjen e numrit të studentëve të rinj në Fakultetin e ...

Ministri Bytyqi i gatshëm të rrisë numrin e studentëve në Fakultetin e Mjekësisë në UP

Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytqi thotë se është duke shikuar mundësitë ligjorë që ia mundësoj në rritjen e numrit për regjistrimin e studentëve në Fakultetin e ...

Bytyqi takoi rektorët e universiteteve publike: Kërkojnë rritjen e numrit të studentëve

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, sot është takuar me rektorët e universiteteve publike në vendin tonë.

Ministri Bytyqi paralajmëron bursa për studime në Itali

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi paralajmëron ndarjen e bursave për studentët kosovarë që duan të studiojnë në Universitetin e Camerinos në Itali.

Ministri i Arsimit denoncohet për kërcënim nga zyrtari i ministrisë

Një zyrtar i Ministrisë së Arsimit ka raportuar në polici një rast kërcënimi që sipas tij i ka bërë Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi.

Ministri Bytyqi paralajmëron shtim të patrullave policore në shkolla dhe kontrollim të nxënësve

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka bërë të ditur se për shkaqe të sigurisë do të shtohen patrullat policore në shkolla dhe do t’...