Postet nga: Mentor Neziri

Akuzohen se përfituan 200 mijë euro përmes falsikifikimit të çeqeve, dështon seanca ndaj “hakerëve"

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet seanca kundër 10 të akuzuarve për falsifikim të çeqeve dhe pastrim të parave.

Gjykimi për grabitjen e 65 mijë eurove, i akuzuari rrëfen se çfarë bënë në shtëpinë e "plakës"

Ferdi Sali, Liridon Musliu, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje në disa ...

Pas dënimit për krime lufte në Nerodime avokati i të akuzuarit paralajmëron ankesë  në Apel

Mentor Neziri, avokati i të akuzuarit për krime lufte, Destan Shabanaj, e ka cilësuar si jo të drejtë dhe të paargumentuar dënimin e Gjykatës për ...

I vjen fundi gjykimit për krime lufte në Nerodime

Gjykimi për krime lufte në Nerodime të Ferizajt, ndaj të akuzuarve Zlatan Kërstiq, Destan Shabanaj, i ka ardhur fundi. Në seancën e kaluar dy të akuzuarit e ...

Gjykatësja e sëmurë, shtyhet sërish seanca në rastin e vrasjes në restorantin “Shega”

Seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen në restorantin “Shega” në Milloshevë të Obiliqit është shtyrë për shkak të mungesës së anëtares së trupit gjykues Nushe Kuka-Mekaj.

Shtyhet seanca në rastin e vrasjes në restorantin “Shega”

Seanca ndaj të akuzuarve lidhur me vrasjen në restorantin “Shega” është shtyrë për shkak të mungesës së të akuzuarit Jeton Saraqi.

Gjykimi për grabitje në Gjykaten e Gjilanit

Mungon avokati, dështon gjykimi i grupit të dyshuar për grabitje të 65 mijë eurove

Ferdi Sali, Liridon Musliu, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje, por seanca ...

Nipat para gjyqit për grabitjen e mijëra eurove në shtëpinë e dajës në Gjilan

Ferdi Sali, Liridon Musli, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje.