Postet nga: Mentor Hajra

Dosja e Prokurorisë për kontabilistin, akuzohet se përvetësoi mbi 270 mijë euro në kompaninë ku punonte

Seanca gjyqësore ndaj Srboljub Dimitrijeviq, i akuzuar për përvetësimin e mbi 250 mijë eurove ka dështuar të mbahet.

Gjykata e Mitrovicës ka “ftuar” për dëshmitar dy persona të vdekur

Në gjykimin kundër Ahmet Hasanit, i akuzuar nga Prokuroria për veprën penale të vrasjes dhe tentim vrasjes, Gjykata e Mitrovicës ka thirrur dy dëshmitarë të ...

Eksperti i psikiatrisë: I akuzuari është i aftë ta përballojë gjykimin

Në gjykimin kundër Ermir Buqincës, i akuzuar për lëndim të lehtë trupor, armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës, u dëgjuan sot ...

Gjykata nuk ia pranoi fajësinë 21 vjeçarit të akuzuar për 4 vepra penale

Gazmend Lahu, i akuzuar për 4 vepra penale, lëndim i rëndë trupor, armëbajtje pa leje, përdorim i armës apo mjetit të rrezikshëm, shkaktim i ...

Dënim më burg dhe me gjobë ndaj ish 14 zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Mitrovicës i ka dënuar me burg dhe gjobë të akuzuarit Ahmet Hasani, Artan Bimbashi, Avdi Beqiri, Avni Mehmeti, Bojan Saviq, Esat Haxhiu, Halit Shabani, Jovica Trajkoviq, ...

Gjykimi i ish-policëve, disa prej tyre pranojnë të negociojnë pranimin e fajësisë

Në rastin ku të akuzuar për marrje të ryshfetit janë 14 tashmë ish-zyrtarë policorë të Njësisë së Trafikut, Prokuroria ka kërkuar që të shtyhet seanca e gjykimit me ...

Skandali i korrupsionit në polici dëshmitari rrëfen rrjedhjen e informacioneve

Dëshmitarë të rinj janë dëgjuar në gjykimin e 14 ish-zyrtarëve policorë të Njësisë së Trafikut Mitrovicë – Jug, të akuzuar për marrje ryshfeti nga shoferët kundë...

Mitrovicë, vazhdon gjykimi i ish-policëve për marrje ryshfeti