Postet nga: mentor bajraktari

“Nuk e di kon e kom rreh, nuk e di për çka bohet fjalë”, Sylejman Selimi para gjykatës për krime lufte

“Unë për veti, mem vet nuk e di për çka bohet fjalë, kon e kom rreh, nuk e di kon e kemi malltretu. Jam shumë i befasum edhe ...

Arlind Manxhuka, Egzon Azemi dhe dy të akuzuarit e tjerë nuk pranojnë fajësinë për kanosjen e gjyqtarit dhe prokurorit

Vendimi për ndryshimin e masës së paraburgimit me atë të arrestit shtëpiak për të dyshuarin për sulmin në zyrat e KKZ-së në Mitrovicë të Veriut, ...

Gjykata merr vendim ndaj dy bujqve të akuzuar për dhënie ryshfeti dhe mashtrim me subvencione

Gjykata e Prishtinës më 13.03.2024 ka shpallur aktgjykim dënues ndaj Gjon Musollit dhe Halit Berishës, të akuzuar për mashtrim me subvencione.

Rrëfimet e dy dëshmitarëve në gjykimin ndaj të akuzuarit për krime lufte, Ekrem Bajroviq

Ekrem Bajroviq, ish-pjesëtar i forcave policore të Serbisë, i akuzuar se ka kontribuar në aplikimin e masave represive të vrasjes, bastisjes, rrahjes, maltretimit, arrestimit, torturës është ballafaquar me ...

Gjykimi ndaj të akuzuarit për krime lufte, dëshmitarët e Prokurorisë Speciale nuk e ndiejnë veten të dëmtuar

Ish-pjesëtar i forcave policore të Serbisë, Ekrem Bajroviq sipas prokurorisë i akuzuar se ka kontribuar në aplikimin e masave represive të vrasjes, bastisjes, rrahjes, maltretimit, arrestimit, torturës është ...

"Pijshin raki e birra e na thejshin shishet për krye" - Rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin e Ekrem Bajroviqit për krime lufte

"Jam kanë me gruan dhe me fëmijën e vogël që nuk i ka pasë as 2 vjet. M'i kanë lypë dokumentet. Ia kam dhanë. Ka thanë: "Dil prej ...

Gjykata e Apelit ia ul dënimin me burg ish-gjyqtarit Sali Berisha, i akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Apelit ia ka ulur dënimin ish-gjyqtarit Sali Berisha, i akuzuar për marrje ryshfeti.

Gjykimi për krime lufte ndaj Çaslav Joliq, dështon seanca

Seanca e gjykimit ndaj Çaslav Joliq, i akuzuar nga Prokuroria Speciale për krime lufte ndaj popullatës civile, ka dështuar të mbahet për shkak të mungesës ...